Κάποιος να τις φυλάει

18.05.2009
Μπορεί ο Έλληνας ποπ σταρ να έχει δώσει όλη του την ενέργεια για την πρωτιά στη Eurovision, το μυαλό του όμως είναι συνεχώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην κόρη του και την Κάτια Ζυγούλη.

Μπορεί ο Έλληνας ποπ σταρ να έχει δώσει όλη του την ενέργεια για την πρωτιά στη Eurovision, το μυαλό του όμως είναι συνεχώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην κόρη του και την Κάτια Ζυγούλη. Πριν ταξιδέψει για τη Μόσχα, λοιπόν, φρόντισε για την ασφάλεια των γυναικών της ζωής του με τρεις τρόπους...

Μια σκέψη απασχολούσε έντονα τον Σάκη πριν φύγει για τη Ρωσία, όπου θα διεκδικήσει για δεύτερη φορά την πρωτιά για τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision. Ήθελε να είναι σίγουρος για την ασφάλεια της οικογένειάς του, γι’ αυτό προέβη, όπως αναφέραμε, σε τρεις κινήσεις. Η πρώτη ήταν να τοποθετήσει μόνιμη ασφάλεια από security στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η πρόσφατη περιπέτεια που έζησε ο Γιώργος Θεοφάνους στον αέρα του «X-Factor», όταν πληροφορήθηκε μέσω sms ότι κλέφτες προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι του, την ώρα που εκεί βρίσκονταν η σύζυγος και τα παιδιά του. Ο Σάκης έζησε από κοντά την τρομάρα του γνωστού μουσικοσυνθέτη και είχε συγκλονιστεί. Αυτός όμως δεν αρκέστηκε μόνο στους securities, καθώς ήθελε να είναι βέβαιος και για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του.

Έτσι, ζήτησε από τη μητέρα του να ταξιδέψει από την Κέρκυρα και μαζί με την πεθερά του να προσέχουν τόσο την Κάτια όσο και την εγγονούλα τους. Και πάλι όμως ο Σάκης δεν ένιωθε σιγουριά, γι’ αυτό δεν σταμάτησε εκεί. Η τρίτη του κίνηση ήταν να παρακαλέσει το μικρό του αδερφό να μετακομίσει κι εκείνος για λίγες ημέρες στον Νέο Βουτζά. Ως άντρας δεν θα έκανε μόνο τον Σάκη να αισθάνετε σιγουριά, αλλά και τις γυναίκες του σπιτιού, όσο εκείνος θα λείπει στη Μόσχα.

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει ο σοφός λαός μας, κάτι που γνωρίζει καλά και ακολουθεί απ’ ό,τι φαίνεται ο διάσημος τραγουδιστής, προκειμένου να αποφύγει τυχόν δυσάρεστα γεγονότα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ