Ο πόλεμος τώρα αρχίζει

08.07.2010
Εδώ και αρκετές ημέρες όλοι ψιθύριζαν για το νέο μέτωπο που ανοίγει στον ΑΝΤ1 μεταξύ Ράνιας Θρασκιά και Τατιάνας Στεφανίδου.

Εδώ και αρκετές ημέρες όλοι ψιθύριζαν για το νέο μέτωπο που ανοίγει στον ΑΝΤ1 μεταξύ Ράνιας Θρασκιά και Τατιάνας Στεφανίδου. Η έλευση της Ράνιας στο Μαρούσι, άλλωστε, «πίεσε» ακόμη περισσότερο την «Τάτι», που μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε υπογράψει το νέο της μειωμένο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Και μετά ήρθαν τα υψηλά νούμερα της Ράνιας και η πρωτιά στο πρωινό, που λέγεται πως εκνεύρισαν ακόμη περισσότερο την Τατιάνα.

Η τηλεκριτική για το πρώτο «Elatte» στο Tlife, το ιντερνετικό site της Τατιάνας Στεφανίδου, λέει πολλά:

«"Εlatte" μας είπε σήμερα η Ράνια Θρασκιά και εμείς... πήγαμε! Ναι, πήγαμε, μόνο που παραλίγο να μας... πάρει ο ύπνος. Κάτι που η εκπομπή βγαίνει στον αέρα πουρνό πουρνό, κάτι που ήμασταν με την... τσίμπλα στο μάτι, κάτι που οι ρυθμοί του προγράμματος ήταν μάλλον σε...σλόου μόσιον, παραλίγο να παραδοθούμε ξανά στην αγκαλιά του Μορφέα!

Ναι, η εκπομπή ξεκίνησε, όμως οι ρυθμοί της ήταν απογοητευτικοί. Ήταν σαν να περνούσες από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το μαρτύριο της... σταγόνας. Δεν υπήρχε ρυθμός, δεν υπήρχε ένταση, δεν υπήρχε νεύρο. Γεγονός το οποίο σε κούραζε αφάνταστα, σε συνδυασμό με την πραγματικά XL τηλεοπτική διάρκεια της εκπομπής.

Επίσης, κουραστικό ήταν και το γεγονός πως το σκηνικό της εκπομπής ήταν κάτι παραπάνω από... μίνιμαλ! Ήταν τόσο... φτωχό, που ώρες ώρες σού εξέπεμπε μια... μιζέρια. Μια μιζέρια μιας άλλης τηλεοπτικής εποχής. Με άλλα λόγια; Ήταν ένα σκηνικό λες κι έκανες τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του ’90».

Τα όσα γράφτηκαν στο Tlife δεν προξένησαν εντύπωση σε κανέναν. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμφωνία Θρασκιά - ΑΝΤ1 η Τατιάνα ήξερε ότι πιέζεται ακόμη περισσότερο, και αυτό γιατί υπήρχε αυτόματα λύση για την απογευματινή ζώνη σε περίπτωση που εκείνη αποφάσιζε να πει οριστικά «αντίο» στο Μαρούσι. Η σύγκριση λοιπόν ήταν αναπόφευκτη. Μάλιστα, η Ράνια όταν ρωτήθηκε απάντησε χαρακτηριστικά: «Με τιμά που με θεωρούν αντίπαλο δέος της Τατιάνας».

Πάντως πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως η Τατιάνα ...αν και με βαριά καρδιά... είναι έτοιμη να βάλει τις τελικές υπογραφές στο νέο της συμβόλαιο.