Τρεις μήνες φυλακή για τη Λίντσεϊ Λόχαν

07.07.2010
Τελικά δεν τα γλίτωσε τα σίδερα η 23χρονη ηθοποιός! Ύστερα από τόσο καιρό που κυριολεκτικά έπαιζε με τη φωτιά μην υπακούοντας στους περιορισμούς που της είχαν τεθεί από το δικαστήριο για παλιότερη υπόθεση ναρκωτικών, τελικά ήρθε η ώρα να... πληρώσει.

Τελικά δεν τα γλίτωσε τα σίδερα η 23χρονη ηθοποιός! Ύστερα από τόσο καιρό που κυριολεκτικά έπαιζε με τη φωτιά μην υπακούοντας στους περιορισμούς που της είχαν τεθεί από το δικαστήριο για παλιότερη υπόθεση ναρκωτικών, τελικά ήρθε η ώρα να... πληρώσει.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) κάθισε απέναντι από την Μάρσα Ρέβελ (Marsha Revel) για ακόμη μια φορά. Η σκληροπυρινική δικαστής, της τα είχε μαζεμένα της "μικρής" και μόλις άκουσε τις καταθέσεις των υπεύθυνων για το πρόγραμμα το οποίο θα έπρεπε εκείνη να παρακολουθεί αλλά στο οποίο δεν υπήρξε ποτέ ούτε στο ελάχιστο συνεπής, μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

"Είχα κουραστεί να διαβάζω για το πώς έρχεται και φεύγει όποτε της καπνίσει στις προγραμματισμένες συναντήσεις της. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά κα το ξεκαθάρισα ότι είναι υποχρεωμένη να εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα και δεν θα δεχτώ καμία από τις πάμπολες δικαιολογίες που εκφράστηκαν", τόνισε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ήρθε η σειρά της Λίντσεϊ να μιλήσει, η οποία με δάκρυα στα μάτια έριξε το φταίξιμο για τις απουσίες της αποκλειστικά στο φόρτο της δουλειάς της, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να αφήσει κάτι για το οποίο πασχίζει όλη τη ζωή της, την καριέρα της δηλαδή, στην άκρη. "Δεν έκανα διακοπές, δεν έκανα πλάκα", είπε ανάμεσα σε λυγμούς η άτακτη ηθοποιός τονίζοντας το πόσο εκτιμά τη βοήθεια που το πρόγραμμα της έχει δώσει μέχρι τώρα.

Η Ρέβελ βρήκε την απολογία της Λόχαν τελείως ανειλικρινή και ανακοίνωσε την απόφασή της, σύμφωνα με την οποία η Λίντσεϊ τιμωρήθηκε με 30 μέρες φυλάκισης για κάθε ένα από τα τρία αδικήματα για τα οποία δικαζόταν. "Σύνολο 90 μέρες", είπε. Μην πιστεύοντας στα αυτιά της η Λίντσεϊ κοιτούσε με απογνωση τη δικηγόρο της Σον Τσάπμαν Χόλεϊ για συμπαράσταση και δεν μπορούσε να σταματήσει το κλάμα.

Η δικαστής συνέχισε λέγοντας ότι είχε σκοπό να συλλάβει την ηθοποιό εκείνη τη μέρα αλλά τελικά δέχτηκε να της δώσει δύο εβδομάδες καιρό για να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες.

Το ραντεβού δόθηκε για το πρωινό της 20ης Ιουλίου. Μέχρι τότε, η Λίντσεϊ είναι αναγκασμένη να φοράει στον αστράγαλό της το ειδικό βραχιόλι που μετράει το αλκοόλ στον οργανισμό της.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου βρισκόταν ο πατέρας της Λίντσεϊ, Μάικλ Λόχαν (Michael Lohan) καθώς και η μικρότερη αδελφή της Άλι (Ali), οι οποίοι επίσης ξέσπασαν σε κλάματα μόλις άκουσαν την καταδικαστική απόφαση.

Στο ακροατήριο, βρέθηκε επίσης η Εϊλάτ Ανσέλ (Eilat Anschel), η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι το καινούριο αμόρε της Λόχαν. Αν όντως, ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η φρέσκια σχέση τους θα δοκιμαστεί σκληρά αφού θα κληθεί τόσο νωρίς να αντέξει τη δοκιμασία της επερχόμενης ποινής.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η Λόχαν βρίσκεται έξω με εγγύηση από τον Αύγουστο του 2007, όταν είχε δηλώσει "ένοχη" σε δύο κατηγορίες που αφορούσαν χρήση κοκαΐνης και δεν είχε φέρει καμία αντίρρηση σε άλλες δύο κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και σε μία για επικίνδυνη οδήγηση.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα