Να ζήσει η κόρη!

08.05.2009
Την απόλυτη ευτυχία ζουν οι δύο νεαροί ηθοποιοί από την περασμένη Κυριακή, όταν κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κορούλα τους.

Από τον ΜΑΝΟ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ

Την απόλυτη ευτυχία ζουν οι δύο νεαροί ηθοποιοί από την περασμένη Κυριακή, όταν κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κορούλα τους. Ενα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.950 γραμμ. έφερε στη ζωή με φυσιολογικό τοκετό η Αγγελική Δαλιάνη την Κυριακή 3 Μαΐου. Όλα κύλησαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του γιατρού και η ηθοποιός, που έγινε γνωστή ως «Μαρία η άσχημη», είχε ετοιμαστεί για τη μεγάλη στιγμή από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Ο σύντροφός της δεν άφησε λεπτό το χέρι της αγαπημένης του και με δική του επιθυμία παρέμεινε στην αίθουσα τοκετού καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας δίνοντάς της κουράγιο. Ο Μάνος Παπαγιάννης ήθελε να μοιραστεί μαζί της αυτές τις μοναδικές ώρες, όπως εκμυστηρεύτηκε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, και να ζήσει όλη την αγωνία και την αναμονή για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας.

Το ζευγάρι, που είχε συζητηθεί πολύ για τη σχέση του, έρχεται να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν πολύ πριν η Αγγελική γίνει ευρέως γνωστή μέσα από την καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού. Το μυστήριο του γάμου τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα του καλοκαιριού, ενώ πριν από τη γέννηση του παιδιού έκαναν πολιτικό γάμο.