Ευτυχισμένη ζωή στην Κύπρο

13.05.2009
Ο ερχομός της μόλις 5 μηνών Βικτόριας τούς έχει γεμίσει ευτυχία. Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας σε μία από τις πιο ώριμες περιόδους της ζωής τους έχουν κάνει μια καινούργια αρχή στην Κύπρο, όπου ζουν την απόλυτη ευτυχία!

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ

Ο ερχομός της μόλις 5 μηνών Βικτόριας τούς έχει γεμίσει ευτυχία. Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας σε μία από τις πιο ώριμες περιόδους της ζωής τους έχουν κάνει μια καινούργια αρχή στην Κύπρο, όπου ζουν την απόλυτη ευτυχία! Η μετεγγραφή του Τραϊνού Δέλλα σε μεγάλη ομάδα της Μεγαλονήσου στα μέσα του προηγούμενου έτους δεν άφηνε κανένα περιθώριο στην εγκυμονούσα Γωγώ Μαστροκώστα από το να τον ακολουθήσει στην Κύπρο. Ερωτευμένοι και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο, Γωγώ και Τραϊανός δεν ήθελαν με τίποτα να ζήσουν χωριστά την καθημερινότητά τους. Έτσι, αποφάσισαν να κατέβουν μαζί στο νησί της Αφροδίτης, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις της Γωγώς για το αν θα μπορούσε να προσαρμοστεί εύκολα στη νέα πραγματικότητα.

Οι χαλαροί ρυθμοί ζωής, όμως, και η αγάπη των Κυπρίων την κέρδισαν τόσο πολύ, που, όπως τονίζει σε αγαπημένα της πρόσωπα: «Θα μπορούσα να ζήσω για πάντα στην Κύπρο».

Το διάσημο ζευγάρι, όπως είναι φυσικό, έχει εξάψει την περιέργεια των παπαράτσι, οι οποίοι τους ακολουθούν συχνά πυκνά στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Μένουν σε μια έπαυλη στο δάσος της Κάτω Πύλα στη Λάρνακα, έχουν δύο άτομα ως υπηρετικό προσωπικό, ενώ τους τελευταίους μήνες έχουν κοντά τους και τη μητέρα της Γωγώς, την κυρία Σπυριδούλα, η οποία βοηθάει την κόρη της με τη μικρή Βικτόρια. Η μικρή θα κλείσει τον 5ο μήνα αυτές τις ημέρες και οι διάσημοι γονείς της προγραμματίζουν τη βάφτισή της για το φθινόπωρο στην Ελλάδα και όχι στην Κύπρο, όπως ακούγεται. Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος της Γωγώς, η γνωστή παρουσιάστρια αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο καθημερινά στην κόρη της: «Είναι ερωτευμένη μαζί της! Παραμένει μια τρυφερή χαζομαμά».

Go-Go... στην καθημερινότητά τους!

Το ζευγάρι κυκλοφορεί στην Κύπρο με ένα Ford Kuga. Συνήθως τρώνε έξω και δείχνουν την προτίμησή τους σε έθνικ γεύσεις, με ιδιαίτερη αδυναμία στη γιαπωνέζικη κουζίνα. Συνήθως επιλέγουν να δειπνούν στα «Momo», «Viale» και «Nippon», τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της Λάρνακας. Από τότε που εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο αποφεύγουν τα κοσμικά events, ενώ σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους δεν κρύβουν πόσο ερωτευμένοι είναι και αρκετές φορές έχουν φωτογραφηθεί σε τρυφερές στιγμές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι δεν παίρνει ποτέ μαζί του στις δημόσιες εμφανίσεις τη Βικτόρια, αφού δεν θέλουν με τίποτα να τη φωτογραφήσουν οι παπαράτσι.

Το συμβόλαιο του Τραϊανού Δέλλα με την ομάδα της Ανόρθωσης είναι διετές, έτσι, έχουν σκοπό να μείνουν άλλον ένα χρόνο στη Μεγαλόνησο. Η καθημερινότητα της Γωγώς μοιράζεται μεταξύ της εκπομπής που παρουσιάζει στο Μega Channel στη Λευκωσία και των οικογενειακών στιγμών στη Λάρνακα. Η TV persona δυο τρεις φορές την εβδομάδα είναι υποχρεωμένη να βρίσκεται στην κυπριακή πρωτεύουσα, προκειμένου να μαγνητοσκοπεί τα επεισόδια της καθημερινής εκπομπής της «Go-Go», που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.