Η περιπέτεια της Φόουσετ βγαίνει στην τηλεόραση!

06.05.2009
Το ημερολόγιο της μάχης που δίνει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο βγάζει στον αέρα η Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) μέσω ενός οπτικοποιημένου ημερολόγιου που κρατάει με την προσωπική της κάμερα.

Το ημερολόγιο της μάχης που δίνει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο βγάζει στον αέρα η Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) μέσω ενός οπτικοποιημένου ημερολόγιου που κρατάει με την προσωπική της κάμερα.

Η πρώην "Άγγελος του Τσάρλι" αφηγείται όλες τις λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας της και τις θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε στην Αμερική και τη Γερμανία, από τον Σεπτέμβριο του 2006, που διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο μέχρι σήμερα, με μια ταινία διάρκειας δυόμιση ωρών που θα προβληθεί από το αμερικανικό κανάλι NBC στις 15 Μαίου.

"Στην αρχή δεν πίστευα ότι αυτό το υλικό μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους", αποκαλύπτει η 62χρονη Φόουσετ: "Αλλά με τον καιρό αυτά τα γυρίσματα πήραν ζωή από μόνα τους και απαίτησαν να προβληθούν".

Στην ταινία που γύρισε με την προσωπική της κάμερα η ηθοποιός, περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από την ζωή της με τον εδώ και χρόνια σύντροφο της Ράϊαν Ο' Νηλ ((Ryan O'Neal), τον πατέρα της Τζιμ Φόουσετ (Jim Fawcett), τις συμπρωταγωνίστριες της στους "Αγγελους του Τσάρλι", Ζακλίν Σμιθ (Jaclyn Smith) και Κέιτ Τζάκσον (Κate Jackson), στενούς φίλους της και την ιατρική της ομάδα.

Το περασμένο Απρίλιο, όταν η Φώσετ γύρισε από θεραπεία που υποβλήθηκε στην Γερμανία, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο γιατί ο σύμφωνα με δημοσιεύματα ο καρκίνος είχε διασκορπιστεί στο συκώτι και όλοι στο άμεσο περιβάλλον της φοβόντουσαν το χειρότερο.

Η δημοσιοποίηση της ασθένειάς της δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για την ίδια. "Δεν καταλάβαινα γιατί κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για ό,τι μου συμβαίνει. Μέχρι τώρα", σχολιάζει η ίδια: "Ήθελα να κρατήσω τον καρκίνο κρυφό. Αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι έχω ευθύνη απέναντι σε αυτούς που δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα και μπορούν να μάθουν κάποια πράγματα από το δικό μου".

Ο διευθυντής του NBC χαρακτήρισε την "Ιστορία της Φόουσετ": "Απίστευτα συγκινητική και αληθινή. Η Φόουσετ ήθελε να δει ο κόσμος πως αντιμετώπισε θαρραλέα τον καρκίνο, τις θεραπείες και τα φάρμακα που δίνουν νέες ελπίδες στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια".