Η Βικτόρια Πρίνσιπαλ αντεπιτίθεται!

06.05.2009
Μπορεί κατηγορήθηκε από την οικιακή της βοηθό ότι την απείλησε με όπλο, αλλά η Βικτόρια Πρίνσιπαλ (Victoria Principal), δεν έμεινε σταυρωμένα χέρια. Πέρασε στην αντεπίθεση, και τώρα ισχυρίζεται ότι η ίδια και το σκυλάκι της ήταν τα "θύματα" της ιστορίας.

Μπορεί κατηγορήθηκε από την οικιακή της βοηθό ότι την απείλησε με όπλο, αλλά η Βικτόρια Πρίνσιπαλ (Victoria Principal), δεν έμεινε σταυρωμένα χέρια. Μετά από πέντε μέρες, πέρασε στην αντεπίθεση και τώρα ισχυρίζεται ότι η ίδια και το σκυλάκι της ήταν τα "θύματα" της ιστορίας.

Η πρωταγωνίστρια του "Ντάλας" υπέβαλε χτες, 5 Μαίου, μήνυση κατά της πρώην οικιακής της βοηθού στο δικαστήριο του Λος Άντζελες. Στην αγωγή της ισχυρίζεται ότι αφού απέλυσε την οικιακή βοηθό -που δούλεψε μόνο για δυο μέρες στο σπίτι της- εκείνη άρχισε να την απειλεί με αποτέλεσμα να φοβηθεί για την ασφάλεια και τη ζωή της.

Η Πρίνσιπαλ κατηγορεί την Μαριμπέλ Μπανέγκας (Maribel Banegas) για βίαιη επίθεση, καταπάτηση οικογενειακού ασύλου, εκβιαστική απόσπαση χρημάτων, κακομεταχείριση ζώου και εγκληματική αμέλεια.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, αφού τραυμάτησε σοβαρά το σκυλάκι της, αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι και κλειδώθηκε στην κουζίνα φωνάζοντας "θέλω τα λεφτά μου!".

Στην μήνυση που κατέθεσε η οικιακή βοηθός την Παρασκευή, αναφέρει ότι απολύθηκε από την Πρίνσιπαλ στις 26 Δεκεμβρίου 2008, επειδή άργησε να γυρίσει από την καθιερωμένη βόλτα του σκύλου. Όταν όμως ζήτησε τους μισθούς της, η ηθοποιός αγρίεψε και την απείλησε με όπλο. Έτσι εκείνη φοβήθηκε και κλειδώθηκε στο δωμάτιο μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Η Πρίνσιπαλ παραδέχτηκε ότι πήρε το όπλο για να υπερασπιστεί την ασφάλεια της, αφού η οικιακή βοηθός ήταν μεγαλόσωμη και δυνατή και αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία όταν η εκείνη κλειδώθηκε στον ξενώνα και ζητούσε τους μισθούς της!

Στη συνέχεια της κατάθεσής της λέει ότι όταν ξύπνησε την επόμενη μέρα διαπίστωσε ότι το σκυλάκι της σφάδαζε από τους πόνους και ότι ο κτηνίατρος διέγνωσε τραύματα σε τρεις σπονδύλους, που υποτίθεται ότι προκλήθηκαν από την κακομεταχείριση της Μπανέγκας.