Η Πάρις πήγε Μουντιάλ και γλίτωσε τη σύλληψη... παρά τρίχα!

05.07.2010
Η 29χρονη "άτακτη" κληρονόμος έχει, ως γνωστόν, πολλά και διάφορα χόμπι. Δεν γνωρίζαμε όμως ότι αγαπούσε και το ποδόσφαιρο. Μέχρι πρόσφατα. Δεν μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο το ότι πήρε μια φίλη και το ιδιωτικό τζετ της και "πετάχτηκε" μέχρι τη Νότια Αφρική όπου διεξάγεται το Μουντιάλ.


Η 29χρονη "άτακτη" κληρονόμος έχει, ως γνωστόν, πολλά και διάφορα χόμπι. Δεν γνωρίζαμε όμως ότι αγαπούσε και το ποδόσφαιρο. Μέχρι πρόσφατα. Δεν μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο το ότι πήρε μια φίλη και το ιδιωτικό τζετ της και "πετάχτηκε" μέχρι τη Νότια Αφρική όπου διεξάγεται το Μουντιάλ.

Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και η πρώην Playmate φίλη της Τζένιφερ Ροβέρο (Jennifer Rovero) παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ της Βραζιλίας και της Ολλανδίας την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα στην παρέα τους ήταν και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio). Όμως, οι δύο φίλες δεν είχαν καλά ξεμπερδέματα, τελικά.

Ένα από τα σκυλιά της ασφάλειας έκανε σαν τρελό μόλις μύρισε τις τσάντες τους. Και με το δίκιο του βέβαια, αφού ήταν εκπαιδευμένο να εντοπίζει ναρκωτικά και σε μια -επώνυμη φυσικά- τσάντα που κρατούσε η μία από τις δύο, βρέθηκε "ντάγκα", ένας είδος ντόπιας μαριχουάνας.

Οι κοπέλες οδηγήθηκαν αμέσως στο κοντινό τμήμα όπου τους πήραν τα αποτυπώματα, αφού όμως είχαν πρώτα περάσει τέσσερις ώρες στο κρατητήριο μέχρι να παρουσιαστούν ενώπιων του ειδικού δικαστηρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή και αν θα ήταν μοναδική εμπειρία για τη μεγαλωμένη στα πούπουλα Πάρις!

Όταν όμως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει την... αλήθεια η Πάρις άκουσε -με μεγάλη ανακούφιση φανταζόμαστε- ότι δεν υπάρχουν πια κατηγορίες και ότι ήταν ελεύθερη να φύγει. Το τι είχε γίνει ήταν πολύ απλό: Η Ροβέρο είχε πάρει όλο το θέμα επάνω της, καθώς παραδέχτηκε ότι η μαριχουάνα ήταν δική της. Της επιβλήθηκε, λοιπόν, ένα πρόστιμο των £80 (σχεδόν €100), απελάθηκε και... τέλος καλό, όλα καλά για την διάσημη φίλη της.

Η δικηγόρος της κοσμικής κληρονόμου επέμενε ότι όλη η ιστορία ήταν φιάσκο από την αρχή και ότι η πελάτισσά της "δεν θα έπρεπε να είχε προσαχθεί ποτέ και ότι είχαν πιάσει τη λάθος ξανθιά", όπως υποστήριξε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην διαδικασία ελέγχου γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαν προσέξει ότι κάποιος από τη συγκεκριμένη παρέα κάπνιζε μαριχουάνα. Τους έγιναν συστάσεις, αλλά δεν συμμορφώθηκαν και τα υπόλοιπα είναι απλώς... ιστορία.

Νιώθοντας ότι έπρεπε να ενημερώσει και όλο τον... κόσμο της για το συμβάν, μπήκε στον λογαριασμό της στο Twitter κι έγραψε τα εξής: "Γεια σας παιδιά, πολλές τρελές φήμες κυκλοφορούν αυτό τον καιρό. Και θέλω απλά να ξέρετε όλη την αλήθεια. Τα πάντα είναι υπό έλεγχο. Δεν μου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τίποτα, ούτε και με συνέλαβαν γιατί πολύ απλά, δεν έκανα τίποτα. Απλά βοηθούσα στις έρευνες της αστυνομίας και απαντούσα στις ερωτήσεις τους. Όλοι εδώ ήταν σούπερ καλοί και φιλικοί μαζί μου. Λατρεύω τη Νότια Αφρική. Είναι ένας τόσο υπέροχος τόπος, ειδικά κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Η συνέχεια, βρήκε την Πάρις στο ιδιωτικό της τζετ να ποζάρει ανέμελη και να δημοσιεύει ανάλογες φωτό στο Twitter της για να δείξει πολύ απλά, ότι η ζωή της έχει επανέλθει στο φυσιολογικό!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα