Βίαια επεισόδια στον γάμο της Κέιτι Πράις

05.07.2010
Τον Φεβρουάριο, μόλις έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Πίτερ Αντρέ (Peter Andre), το μοντέλο που είναι γνωστό και ως Τζόρνταν (Jordan) παντρεύτηκε τον καινούριο αγαπημένο της, επαγγελματία παλαιστή και νικητή του Celebrity Big Brother, Άλεξ Ρέιντ (Alex Reid).


Τον Φεβρουάριο, μόλις έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Πίτερ Αντρέ (Peter Andre), το μοντέλο που είναι γνωστό και ως Τζόρνταν (Jordan) παντρεύτηκε τον καινούριο αγαπημένο της, επαγγελματία παλαιστή και νικητή του Celebrity Big Brother, Άλεξ Ρέιντ (Alex Reid).

Ο γάμος είχε γίνει στο Λας Βέγκας σε μια "σεμνή ιδιωτική τελετή" με ελάχιστους καλεσμένους. Όμως, η πάντα διψασμένη για έκθεση στη ΜΜΕ Κέτι Πράις (Katie Price) δεν ήταν δυνατόν να αρκεστεί μόνο σε αυτό. Τους τελευταίους μήνες, λοιπόν, οργάνωσε έναν δεύτερο γάμο -υπερπαραγωγή αυτή τη φορά- στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Γουόλντινχαμ του Σάρεϊ. Σύμφωνα με το ζευγάρι, ο σκοπός αυτού του δεύτερου γάμου ήταν να έχουν οι οικογένειες κα οι φίλοι τους τη δυνατότητα να τους ευχηθούν.

Η βραδιά όμως δεν είχε ευχάριστη κατάληξη αφού τα εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε φωτογράφους και στο προσωπικό ασφαλείας που είχε αναλάβει στην φύλαξη του όλου event (!) έριξαν τη σκιά τους στο κατά τα άλλα χαρμόσυνο γεγονός.

Όπως φαίνεται, η προσφιλής συνήθεια της Κέιτι να βάζει με μεγάλη ευκολία τις κάμερες στην προσωπική της ζωή, τελικά, γύρισε στη... μούρη της και χάλασε τη μεγάλη μέρα της.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ενώ ο γάμος βρισκόταν σε εξέλιξη μέσα στον ναό, στο προαύλιο, ζητήθηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας καθώς οι άντρες της ασφάλειας ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια με παπαράτσι που ήθελαν να πλησιάσουν περισσότερο και να απαθανατίσουν το γεγονός.

Η αντίδραση των σεκιουριτάδων ήταν τόσο έντονη γιατί έπρεπε -όπως τους είχε γίνει σαφές με αυστηρές εντολές νωρίτερα- να προστατεύσουν με νύχια και με δόντια την αποκλειστικότητα για την οποία είχε συμφωνήσει το ζευγάρι με το κανάλι ITV2.

Οι συμπλοκές ξεκίνησαν από τη άφιξη κιόλας της νύφης η οποία επέλεξε ένα μαύρο θωρακισμένο τζιπ με κατάμαυρα τζάμια, ώστε να μην μπορέσει κανείς να τη δει, ούτε να τη φωτογραφήσει, πριν φτάσει στους φωτογράφους με τους οποίους είχε συμφωνήσει σχετικά νωρίτερα.

Την ίδια στιγμή, από την πλευρά της Πράις, μέσω του εκπροσώπου της, αναφέρθηκε ότι οι συμπλοκές έγιναν επειδή "κάποιοι προσπαθούσαν να μπουν μέσα στο τζιπ της", ενώ τονίστηκε ότι η ίδια "ενώ έχει ταραχθεί πάρα πολύ από τις συγκεκριμένες πράξεις προσπαθεί να απολαύσει το υπόλοιπο της μέρας με τους δικούς της ανθρώπους".

Δεν μας τα λέει όμως και πολύ καλά τα πράγματα η Τζόρνταν. Παρά τις διαβεβαιώσεις της ίδιας και του συζύγου της ότι η τελετή θα ήταν χαμηλού προφίλ -αντίθετα με εκείνη του πρώτου της γάμου το 2005- και παρά του ότι όντως ο γάμος στο Λας Βέγκας έμεινε κρυφός, τελικά, υπέγραψαν το συμβόλαιο που υπέγραψαν με το ITV2 είναι ιδιαίτερα "παχυλό" ενώ η όλη τελετή αναμένεται να μεταδοθεί σε τρία μέρη αργότερα μέσα τον μήνα. Θα περιλαμβάνει μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στιγμιότυπα τόσο από την προετοιμασία, όσο και από τον μήνα του μέλιτος!

Μάλιστα, στο πλαίσιο της προσπάθειας να μην διαρρεύσει καμία πληροφορία μέχρι τα τηλεοπτικά αποκαλυπτήρια, ζητήθηκε από όλους τους καλεσμένους να υπογράψουν ένα συμφωνητικό σύμφωνα με το οποίο δεν θα μιλούσαν για το γάμο σε κανέναν, ενώ ταυτόχρονα, όλα τα κινητά κρατήθηκαν στην είσοδο, ώστε να μην υπάρχει καμία περίπτωση να απαθανατιστεί... λαθραία κανένα κομμάτι της τελετής.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Τζόρνταν ήταν παντρεμένη με τον Αντρέ για 4 χρόνια, πριν χωρίσουν τον περασμένο Μάιο, και έχουν μαζί τρία παιδιά. Ο κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι πέρασε πολύ άσχημα μετά τον χωριστό τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα