Έλιωσε από την κούραση η Σέριλ Κόουλ

05.07.2010
Μάλλον έφτασε στα όριά της η 27χρονη τραγουδίστρια από την εργασιοθεραπεία στην οποία είχε καταφύγει μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole).


Μάλλον έφτασε στα όριά της η 27χρονη τραγουδίστρια από την εργασιοθεραπεία στην οποία είχε καταφύγει μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole).

Συγκεκριμένα, αφού κατέρρευσε σε φωτογράφηση την περασμένη εβδομάδα, η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) ή Τουίντι (Tweedy) όπως θέλει να τη λένε πια, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και την θέση της στην κριτική επιτροπή του talent show "X Factor" ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού που σύστησε απόλυτη ξεκούραση και αποχή από κάθε είδους υποχρέωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "The Sun" η Σέριλ έφτασε σε φωτογράφηση που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή χλωμή και αδύναμη. Από την προηγούμενη μέρα είχε πυρετό και ναυτία, αλλά δεν ήθελε να ακυρώσει τη δουλειά. Πήγε, αλλά στη μέση της διαδικασίας δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα και της είπαν ότι έπρεπε να μείνει στο σπίτι τουλάχιστον για την επόμενη εβδομάδα, ώστε να ξεκουραστεί και να συνέλθει τελείως. Έτσι, ύστερα από αυτές τις... εντολές, ο μάνατζέρ της τηλεφώνησε στους παραγωγούς του X Factor και ενημέρωσε ότι η Σέριλ θα απουσίαζε μέχρι... νεωτέρας!

Όπως αποκαλύπτουν φίλοι της τραγουδίστριας, από τότε που χώρισε με τον Άσλεϊ, η Σέριλ το έριξε στη δουλειά. "Κανείς δεν μπορεί να αντέξει να δουλεύει 18 ώρες την ημέρα για πολύ καιρό", έλεγαν συγκεκριμένα, ενώ τόνιζαν ότι σοκαρίστηκαν πραγματικά από το πόσο άρρωστη ήταν. Δεν την είχαν δει ποτέ τόσο κουρασμένη.

Πάντως, όπως φαίνεται, τα σημάδια είχαν φανεί νωρίτερα, αλλά η Σέριλ δεν τους έδωσε την πρέπουσα σημασία. Η κατάρρευσή της ήρθε μία μέρα αφού ο πολλά βαρύς αρχικριτής Κάουελ την κορόιδεψε για τη όψη της στις ακροάσεις εκείνης της μέρας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν φαινόταν καθόλου καλά, και ότι γι' αυτό έφταιγε το... ποτό που ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει σε μεγάλες ποσότητες το περασμένο βράδυ. Δεν ήταν όμως αυτή η αλήθεια, όπως φάνηκε στη συνέχεια. Άλλη ήταν η αιτία...

Ανάμεσα στις ακροάσεις του X Factor, την προώθηση του νέου της δίσκου στην Ευρώπη και τις εμφανίσεις της στην περιοδεία των Black Eyed Peas η Σέριλ είχε την ευκαιρία τον περασμένο μήνα να κάνει και ένα ταξιδάκι-αστραπή με τον -σύμφωνα με πληροφορίες- καλό της, χορευτή Ντέρεκ Χαφ (Dereck Hough). Όπως φαίνεται, όμως, δεν ήταν αρκετό. Τώρα, σειρά έχει η... ξάπλα!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα