Το κρυφό παιδί του Κριστιάνο Ρονάλντο

05.07.2010
Έτσι, για να κρατιούνται οι ισορροπίες, ο λαός μας λέει: "Μια μεγάλη χαρά για κάθε μεγάλη λύπη". Η παροιμία φαίνεται πως έχει την εφαρμογή της στην περίπτωση του άσσου της της Ρεάλ Μαδρίτης για τον οποίο, παρόλο που το Μουντιάλ τελείωσε νωρίς με τον αποκλεισμό της Εθνικής Πορτογαλίας, τα νέα για το ότι έγινε μπαμπάς... τον έφεραν στα ίσια του.


Έτσι, για να κρατιούνται οι ισορροπίες, ο λαός μας λέει: "Μια μεγάλη χαρά για κάθε μεγάλη λύπη". Η παροιμία φαίνεται πως έχει την εφαρμογή της στην περίπτωση του άσσου της της Ρεάλ Μαδρίτης για τον οποίο, παρόλο που το Μουντιάλ τελείωσε νωρίς με τον αποκλεισμό της Εθνικής Πορτογαλίας, τα νέα για το ότι έγινε μπαμπάς... τον έφεραν στα ίσια του.

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και αργότερα μέσω του αντίστοιχου στο Twitter, ενώ ανακοίνωσε επίσης ότι θα μεγαλώσει ο ίδιος το παιδί.

"Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας ενημερώνω ότι πρόσφατα έγινα πατέρας σε ένα αγοράκι. Όπως συμφωνήσαμε με τη μητέρα του, η οποία προτιμά να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της- ο γιος μου θα βρίσκεται αποκλειστικά υπό τη δική μου κηδεμονία. Δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος και ελπίζω όλοι να σεβαστείτε αυτή την επιθυμία μας", έγραψε συγκεκριμένα.

Αυτή την εποχή ο Ρονάλντο έχει δεσμό με το μοντέλο Ιρίνα Σέικ (Irina Shayk) από τη Ρωσία, για την οποία μάλιστα φέρεται να είναι... τρελός και παλαβός. Ωστόσο, η μητέρα του παιδιού του, υπολογίζεται ότι είναι Αμερικανίδα. Ο γνωστός για την αδυναμία του στο ασθενές φύλο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου πέρασε το περασμένο καλοκαίρι στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι, αμέσως μόλις υπέγραψε το "χρυσό" συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του ποσού ρεκόρ των $80εκατομ. (σχεδόν €100εκατομ.).

Με δεδομένο ότι ο Κριστιάνο βρίσκεται στο πικ της καριέρας του κερδίζοντας περίπου £180.000 (€220,000) την εβδομάδα και θα ρίξει όλο του το "είναι" στην ομάδα της Μαδρίτης, είναι κάπως δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι όντως θα μεγαλώσει μόνος το παιδί του. Αντίθετα, υπολογίζεται ότι αυτό που εννοούσε ο χρυσός παίκτης στο μήνυμά του είναι ότι το παιδί θα αναλάβει η οικογένειά του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων στην Πορτογαλία, ο γιος του Ρονάλντο γεννήθηκε τις πρώτες μέρες του Ιουνίου και τόσο η μητέρα του Ντολόρες (Dolores), όσο και ο αδελφές του Έλμα (Elma) και Κάτια (Katia) ολοκληρώνουν τις διαδικασίες ώστε να πάρουν το μωρό στην Πορτογαλία.

Μαρία Σαράποβα (Maria Sharapova), Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), είναι μόνο λίγα από τα ονόματα γυναικών που κατά καιρούς έχουν συνδεθεί με εκείνο του διάσημου αθλητή. Ωστόσο, αν αληθεύει η ημερομηνία γέννησης του μικρού, τότε η σύλληψή του θα πρέπει να έχει γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, εποχή που η ιταλίδα Ραφαέλα Φίκο (Raffaella Fico) είχε υποστηρίξει ότι είχε σχέση μαζί του. Τον περσινό Ιούνιο, μάλιστα, είχαν εμφανιστεί μαζί σε πάρτι του σερ Έλτον Τζον (Elton John).

Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "Diario de Noticias" το παιδί γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας -τύπου "Κάν'το όπως ο Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin)- η οποία πληρώθηκε για να μείνει στην αφάνεια. Αναφέρει επίσης ότι ο Κριστιάνο ταξίδεψε στο Αλγκρέιβ, όπου ζει η άγνωστη γυναίκα, όπου και είδε τον γιο του για πρώτη φορά, αμέσως μόλις η ομάδα του αποκλείστηκε στο Μουντιάλ από την Ισπανία στις 29 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πάντα, μιλώντας στην εφημερίδα η αδελφή του Ρονάλντο, Κάτια, αποκάλυψε ότι το παιδί είναι "φτυστός ο πατέρας του" , ο οποίος είναι τρισευτυχισμένος που έγινε πατέρας. "Είναι πολύ ήρεμος. Μόνο τρώει και κοιμάται", συμπλήρωσε η Κάτια για τον ανιψιό της ενώ είπε ότι το όνομα του μικρού θα αποκαλύψει ο ίδιος ο Κριστιάνο μόλις επιστρέψει. Η κρατική τηλεόραση της Πορτογαλίας, πάντως, ισχυρίζεται ότι το παιδί θα ονομαστεί... "Ρονάλντο".

Όποια και αν είναι η μητέρα, το γεγονός είναι ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσφατα έβγαλε -ξανά- τα ρούχα του για να διαφημίσει τα εσώρουχα Emporio Armani, έγινε πατέρας στα 25 του χρόνια. Να του ζήσει, λοιπόν, το μωράκι!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα