"Βίαιο και ρατσιστή" λέει τον Γκίμπσον η Ρωσίδα με... αποδείξεις!

02.07.2010
Το σίριαλ που ξεκίνησε ανάμεσα στον 54χρονο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό με την 40χρονη πρώην σύντροφο και μητέρα του όγδοου παιδιού του, φαίνεται ότι έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Και είναι και γεμάτα αποκαλύψεις.


Το σίριαλ που ξεκίνησε ανάμεσα στον 54χρονο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό με την 40χρονη πρώην σύντροφο και μητέρα του όγδοου παιδιού του, φαίνεται ότι έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Και είναι και γεμάτα αποκαλύψεις.

Την πρώτη φορά που η Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) μίλησε για τον ξαφνικό χωρισμό της από το Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) είχε δηλώσει ότι έπεται συνέχεια. "Μπορώ να σας πω ότι έχουμε χωρίσει ξαφνικά και πρόσφατα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω τον λόγο, αλλά θα μάθετε τα πάντα αρκετά σύντομα", είχε πει συγκεκριμένα τότε. Και τώρα, φαίνεται ότι ήρθε ο καιρός να ανοίξει τα... χαρτιά της. Ή μάλλον -κατά πως φαίνεται- τις κασέτες της.

Ύστερα από μερικές εβδομάδες έντονων διαπληκτισμών μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων σχετικά με οικονομικά ζητήματα και θέματα κηδεμονίας της μικρής κόρης τους, ήρθε η ώρα για το... βαρύ πυροβολικό.

Γνωστός για τον βίαιο χαρακτήρα και τα ρατσιστικού περιεχομένου ξεσπάσματά του, ο Γκίμπσον δείχνει να χάνει πολύ συχνά την ψυχραιμία του. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η Ρωσίδα μουσικός που είχε φροντίσει να καταγράψει αρκετά από αυτά τα ξεσπάσματα σε κασέτες, τις οποίες και παρέδωσε αυτές της μέρες στην Αμερικανική ιστοσελίδα Radar Online.

Παρότι δεν έχει διευκρινιστεί αν οι ηχογραφήσεις είναι οι πρωτότυπες ή αντίγραφα η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι περιλαμβάνουν μια σειρά από εκρηκτικούς καυγάδες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι σε ένα από τα πιο βίαια ξεσπάσματά του, ο Γκίμπσον ακούγεται να φωνάζει στη Γκριγκορίεβα ότι με τον τρόπο που ντύνεται, δεν θα τη γλιτώσει και θα τη βιάσει μια ομάδα ν****ν.

"Με ντροπιάζεις", ακούγεται να λέει ο Μελ. "Μοιάζεις με γ*****νο ξαναμμένο γουρούνι και αν σε βιάσει ένα τσούρμο ν****ν, θα είναι δικό σου λάθος", συνεχίζει, σύμφωνα με πληροφορίες που επίσης μεταφέρουν ότι στο βάθος ακούγονται και οι τσιρίδες της μικρής Λουτσία (Lucia).

Σε κάποια άλλη ηχογράφηση λέγεται ότι ο Μελ ουρλιάζει στην Οκσάνα λέγοντας: "Πώς τολμάς να φέρεσαι σαν τσούλα όταν εγώ έχω φερθεί τόσο γα****να όμορφα; Θα έρθω εκεί και θα το κάψω το γα****νο το σπίτι... αλλά πρώτα θα μου πάρεις μια ****. Όλα επάνω σου είναι τόσο γα****να ψεύτικα, γα****να ψεύτικα. Είσαι ο πιο συνθετικός άνθρωπος που ξέρω. Ποια στο διάολο είσαι;"

Σε ένα φωνητικό μήνυμα πάλι, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός ακούγεται να λεει: "Αυτό είναι το τελευταίο μου μήνυμα. Μπορεί και να είμαι ο πατέρας. Λοιπόν, άντε και γα*****. Βλαμμένη! Δεν με νοιάζει και καθόλου".

Και σαν να μην φτάνουν αυτά, η Γκριγκορίεβα κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της ότι την χτύπησε δύο φορές στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια καυγά τους, προκαλώντας της έτσι, διάσειση, ενώ επίσης, έσπασε τα δύο μπροστινά της δόντια.

Από την πλευρά του ο Γκίμπσον δεν αρνήθηκε ότι είχαν αρκετές διαφωνίες, τις περιέγραψε όμως μέσω του δικηγόρου του ως "καυγάδες με φωνές".

Σύμφωνα με πηγές του Radar Online, η Γκριγκορίεβα προχώρησε στις συγκεκριμένες ηχογραφήσεις ύστερα από αρκετές απειλές εναντίον της ζωής τους που ο Γκίμπσον είχε εκτοξεύσει. "Ήθελε να έχει στοιχεία για το βίαιο και το επικίνδυνο του χαρακτήρα του", αναφέρουν συγκεκριμένα.

Οι νόμοι της Καλιφόρνια κρίνουν παράνομες τις ηχογραφήσεις που έχουν γίνει χωρίς την συναίνεση όλων των εμπλεκομένων, ωστόσο ο Γκίμπσον έχει βάλει "λυτούς και δεμένους" να βοηθήσουν ώστε να μην διαρρεύσουν παραπέρα.

Γνωστός ευσεβής Καθολικός, ο Γκίμπσον είχε αφήσει εμβρόντητους τους θαυμαστές του το 2006, με τα αντισημιτικά σχόλια που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της σύλληψής του λόγω οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

"Γα****νοι Εβραίοι. Οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για όλους τους πολέμους που έχουν γίνει σε αυτό τον κόσμο", φέρεται ότι είχε πει τότε, ενώ είχε κάνει και έντονα σεξιστικά σχόλια σε μια γυναίκα αστυνομικό.

Τότε, είχε ζητήσει συγνώμη, είχε παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ανώνυμων αλκοολικών και το ζήτημα είχε σε γενικές γραμμές περάσει στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, όμως, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο πολλά βαρύς Μελ, δεν θα τη βγάλει καθαρή τόσο εύκολα. Ο καιρός θα δείξει...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα