Show must go on

05.05.2009
Το τραγούδησε πριν από αρκετά χρόνια ο Φρέντι Μέρκιουρι και αυτόν το στίχο σίγουρα πολλοί Έλληνες σταρ τον θυμήθηκαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με το αναπάντεχο την ώρα που βρίσκονταν επί το έργον. Τι κι αν ο καλλιτέχνης βγαίνει πάντα χαμογελαστός;

Από τη ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το τραγούδησε πριν από αρκετά χρόνια ο Φρέντι Μέρκιουρι και αυτόν το στίχο σίγουρα πολλοί Έλληνες σταρ τον θυμήθηκαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με το αναπάντεχο την ώρα που βρίσκονταν επί το έργον. Τι κι αν ο καλλιτέχνης βγαίνει πάντα χαμογελαστός; Μπορεί μόλις πριν από δύο λεπτά να έχει περάσει την τρομάρα της ζωής του ή να του έχει συμβεί το πιο απίθανο πράγμα στον κόσμο!

Φλαμένκο με πύθωνα
Την πιο μεγάλη ίσως τρομάρα της ζωής της πέρασε η Χάρις Αλεξίου, όταν πριν από αρκετά χρόνια γύριζε το βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Φλαμένκο». Μέσα στο στούντιο υπήρχαν φίδια, σύμφωνα με το σενάριο του βιντεοκλίπ. Ένας πύθωνας λοιπόν κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της προκαλώντας αρκετή αναστάτωση τόσο στην ίδια όσο και στους τεχνικούς. Ευτυχώς, όμως, αποφεύφθηκαν τα χειρότερα, καθώς το αφεντικό του κατάφερε σύντομα να τον ηρεμήσει.

Εκατό τριαντάφυλλα
Δεν είναι καθόλου «Φήμες» αυτό που συνέβη στη Νικολέττα Καρρά από θαυμαστή της. Της έστειλε 100 τριαντάφυλλα στο Θέατρο «Γκλόρια», όπου έπαιζε φέτος. Όλη η στοά μοσχομύρισε, καθώς ο υπάλληλος μετέφερε σε τρεις δόσεις τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα στο καμαρίνι της ηθοποιού. Όσο για τον αποστολέα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Τον γρατσούνισε θαυμάστρια
Καμιά φορά η πολλή αγάπη πληγώνει. Αυτό το έχει νιώσει στο πετσί του ο Μέμος Μπεγνής, όταν κάποια από τις θαυμάστριές του τον πλήγωσε χωρίς να το θέλει. Ήταν τότε που ο Μέμος ως Μουράτ στο σίριαλ «Μη μου λες αντίο» ήταν το απόλυτο sex symbol. Τότε, λοιπόν, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την εκρηκτική συμπεριφορά μιας θαυμάστριάς του, η οποία όρμησε επάνω του για να τον αγκαλιάσει, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει αμυχές στα χέρια.

Κρεμάστηκε στην οροφή
Δύο φορές «κρεμάστηκε» στην πίστα η Δέσποινα Βανδή και έμεινε αιωρούμενη για μερικά λεπτά βλέποντας από κάτω το χάος. Tην πρώτη φορά συνέβη όταν εμφανιζόταν στην έναρξη του προγράμματός της μέσα σε ένα κλουβί και τη δεύτερη όταν σταμάτησε το ανυψωτικό μηχάνημα την ώρα που εκείνη βρισκόταν μέσα σε μια βάρκα που υψωνόταν στον ουρανό. Η Δέσποινα, βέβαια, ψύχραιμη όπως πάντα, δεν έδειξε να ταράζεται και περίμενε υπομονετικά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Ένα φορτηγό λουλούδια
Η Βάνα Μπάρμπα είναι μια γυναίκα-φωτιά και το αποδεικνύει έχοντας θαυμαστές που κάνουν τα απίστευτα για εκείνη. Το πιο πρόσφατο; Γνωστός γοητευτικός επιχειρηματίας όρμησε με ένα φορτηγό γεμάτο τριαντάφυλλα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται και χρειάστηκε να επέμβει η ασφάλεια του μαγαζιού για να τον απομακρύνουν, καθώς ήταν τόσο ερωτοχτυπημένος, που δεν έβλεπε τίποτα μπροστά του.

Ένα παθιασμένο φιλί
Πού να το φανταζόταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν έπαιζε στη «Μύγα Τσε Τσε» στο Θέατρο «Πειραιώς 131» ότι θα γινόταν χαμός από τις θαυμάστριες; Ένα βράδυ, μάλιστα, μία από αυτές όρμησε στο καμαρίνι του, τον έσπρωξε αστραπιαία στον καθρέφτη και πριν προλάβει να αντιδράσει του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί!

Υπογραφή στο στήθος
Ένα άλλο sex symbol, o Κώστας Μαρτάκης, έχει ξετρελάνει τις θαυμάστριες. Τι γράμματα ερωτικά, τι δωράκια του στέλνουν στο καμαρίνι του δεν λέγεται. Όμως, το πιο πικάντικο συνέβη όταν πριν από λίγο καιρό μια θαυμάστρια ζήτησε ένα αυτόγραφο από τον ωραίο τραγουδιστή. Όχι ένα συνηθισμένο όμως, αφού του ζήτησε να υπογράψει στο στήθος της. Ο Κώστας τα έχασε στην αρχή και στη συνέχεια της εξήγησε ότι αυτό δεν γίνεται, δίνοντάς της ένα απλό αυτόγραφο.

Άλλαξε παπούτσια
Στην «Ελένη» ο ρόλος της Θεονόης, της φοβερής μάντισσας που υποδυόταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, τον ήθελε με ψηλά τακούνια και με τεράστια περούκα να κατεβαίνει από μια σκάλα φορώντας μια βαριά μάξι τουαλέτα. Εφιάλτης είχε γίνει στον ηθοποιό να μην παραπατήσει στη σκάλα ή να μη σκαλώσει η ψηλή περούκα στο σκηνικό. Τελικά, οι... εφιάλτες του πήραν σάρκα και οστά, αφού παραπάτησε και λίγο έλειψε να βρεθεί ανάσκελα στη σκηνή. Πάντως, κατάφερε να το σώσει και συνέχισε τις παραστάσεις με φλατ παπούτσια για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Όσο για την περούκα, απλώς συνήθισε να την κουμαντάρει και την έβαζε την τελευταία στιγμή.

Γδύθηκε μπροστά του
Ο Άνθιμος Ανανιάδης είναι από τα πιο hot sex symbol με μεγάλο fan club γυναικών. Όταν, λοιπόν, έπαιζε στο Θέατρο «Βρετάνια» με τη Βάνα Μπάρμπα, την εποχή που... έσκιζε και ως τηλεοπτικός Αλέξης στη «Μαρία την άσχημη», μια θαυμάστριά του μπήκε στο καμαρίνι και, αντί να του ζητήσει αυτόγραφο, άρχισε να γδύνεται. Ο Άνθιμος προς στιγμήν τα έχασε, αλλά συνήλθε γρήγορα και της ζήτησε ευγενικά να σταματήσει. Της έδωσε ένα αυτόγραφο και έκλεισε την πόρτα, ανακουφισμένος που πρόλαβε περαιτέρω? αποκαλύψεις.

Έφυγε με ασθενοφόρο
Πρωτιές... στις υστερίες θαυμαστριών έχει ο Σάκης Ρουβάς, ο απόλυτος σταρ και sex symbol εδώ και χρόνια. Όπου κι αν πάει, συγκεντρώνει φανατικές θαυμάστριες που θέλουν να βρεθούν έστω και για λίγο δίπλα του. Οι «ρουβίτσες» έχουν κάνει τα απίστευτα. Του έχουν σκίσει εκατοντάδες πουκάμισα, έχει κινδυνεύσει να φύγει γεμάτος αμυχές, το πιο ευτράπελο όμως συνέβη όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο με τη σειρήνα αναμμένη για να τον φυγαδεύσουν έπειτα από τα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ.

Έγινε μούσκεμα
Συνέβη στη Σμαράγδα Καρύδη όταν έπαιζε στην «Ελένη». Παρότι η σκηνή δεν προέβλεπε «μπάνιο», εκείνη παραλίγο να γίνει? παπί. Ο λόγος; Η λιμνούλα του σκηνικού και ένα παραπάτημα της ηθοποιού. Τα παπούτσια της μπήκαν στα νερά, βράχηκαν, αλλά εκείνη απτόητη συνέχισε να παίζει σαν να περιλαμβανόταν το περιστατικό στο σενάριο. Έτσι, ο κόσμος δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Ο σωτήρας
Ο «Καλύτερος φίλος» αποδείχτηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος για τον Λάκη Λαζόπουλο, αφού τον έσωσε στην κυριολεξία από πνιγμό σε ένα γύρισμα της ομώνυμης ταινίας. Στη συγκεκριμένη σκηνή οι δύο ηθοποιοί βουτούσαν με φόρα σε μια πισίνα, μόνο που ο Λάκης πέφτοντας χτύπησε στον πάτο και έχασε τις αισθήσεις του. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αντέδρασε ακαριαία, βούτηξε και τον έβγαλε στην επιφάνεια σώζοντάς τον από πνιγμό. Ευτυχώς, οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αργότερα ο Λαζόπουλος διαπίστωσαν ότι το τραύμα του δεν ήταν σοβαρό.

Πήρε μαζί την πόρτα
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έπαιζε πριν από μερικά χρόνια στο σίριαλ «Ένα κι ένα», όταν ξαφνικά μια πόρτα από το σκηνικό έφυγε από τη θέση της και η άκρη της χτύπησε τον ηθοποιό στο μάτι.

Ήταν δε τόσο μεγάλος ο μώλωπας που δημιουργήθηκε κάτω από το μάτι του, που ο πρωταγωνιστής αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα για μία βδομάδα, γιατί η μελανιά δεν μπορούσε να καλυφθεί με μεϊκάπ. Από τότε ο Βλαδίμηρος αποφεύγει... τις πόρτες.