Χώρισε ο Τέρενς Κουίκ

01.05.2009
Ενας αναπάντεχος χωρισμός συζητιέται τον τελευταίο καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ο γνωστός δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ χώρισε έπειτα από δέκα χρόνια συμβίωσης από τη σύζυγό του Άντα Γεροσιδέρη.

Aπό την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ενας αναπάντεχος χωρισμός συζητιέται τον τελευταίο καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ο γνωστός δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ χώρισε έπειτα από δέκα χρόνια συμβίωσης από τη σύζυγό του Άντα Γεροσιδέρη. Οι πληροφορίες διέρρευσαν σαν βόμβα στους δημοσιογραφικούς κύκλους, αφού το ζευγάρι είχε μια εξαιρετικά διακριτική κοινωνική ζωή, καθόλου κοσμική και σπάνια έδινε αφορμή για δημοσιεύματα ή φωτογραφήσεις.

Ακόμα και σήμερα, άλλωστε, εξακολουθεί να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό το πότε και πού παντρεύτηκαν ο Τέρενς Κουίκ με την Άντα Γεροσιδέρη, αλλά και ποιοι ήταν οι κουμπάροι τους! Το βέβαιο είναι, πάντως, ότι δεν ζουν πια μαζί από τις αρχές του χρόνου.

Μια παραγγελία επίπλων που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος μαρτυρά ότι έχει μετακομίσει. Το νέο του σπίτι βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, αφού εκεί εστάλησαν τα έπιπλα. Όσο για την πρώην σύντροφό του; Εκείνη παραμένει στο σπίτι που διέμεναν στη Δροσιά.

Οι καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας διαβεβαιώνουν ότι το πρώην ζευγάρι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες του συναινετικού διαζυγίου, χωρίς ιδιαίτερες αναταραχές ή εντάσεις.

Το ΛΟΙΠΟΝ επικοινώνησε με τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος μας είπε ότι, εκτός από την αγάπη του για τα παιδιά του, τον Ρίτσαρντ, τον Γιώργο και την Τερέζα, τον Ολυμπιακό και το ψαροτούφεκο, ποτέ δεν μίλησε για την προσωπική του ζωή και ούτε τώρα συντρέχουν λόγοι για να αλλάξει την άποψή του. Επίσης, ότι ως δημοσιογράφος ποτέ δεν ασχολήθηκε με προσωπικά ζητήματα άλλων.

Το ζευγάρι έζησε ένα μεγάλο έρωτα, που κράτησε αρκετά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα διαλείμματα από τη δουλειά του ο βετεράνος δημοσιογράφος ξεκουραζόταν στο σπίτι του στον Αϊ-Γιώργη Πηλίου, σε ένα ησυχαστήριο που είχαν επιλέξει μαζί με την Άντα και αποτελούσε το «καταφύγιό» τους.

Αυτόν τον καιρό ο 62άχρονος Τέρενς Κουίκ, που παραμένει γοητευτικός, ασχολείται με τα παιδιά του, την εβδομαδιαία εκπομπή του στην ΕΤ3 και το ραδιόφωνο.