Η Αντζελίνα κασκαντέρ

28.04.2009
Ακόμη και το ρόλο κασκαντέρ έχει αναλάβει η Αντζελίνα Τζολί(Angelina Jolie) στο θρίλερ "Salt" που γυρίζει εδώ και δύο μήνες στην Νέα Υόρκη.

Ακόμη και το ρόλο κασκαντέρ έχει αναλάβει η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) στο θρίλερ "Salt" που γυρίζει εδώ και δύο μήνες στην Νέα Υόρκη, στην Ουάσινγκτον και πρόσφατα στην πολιτεία του Άλμπανι.

Η 33χρονη ηθοποιός βρέθηκε για ώρες στην οροφή ενός μεγάλου φορτηγού που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, προσπαθώντας να ισορροπήσει, εκτελώντας με ακρίβεια τις υποδείξεις του σκηνοθέτη ώσπου να ολοκληρωθεί η επικίνδυνη σκηνή. Δεν δέχθηκε ούτε για μια στιγμή να ντουμπλαριστεί από κασκαντέρ και εντυπωσίασε το συνεργείο με τον πρωτοφανή επαγγελματισμό της.

Όλοι περίμεναν ότι μετά το πολύωρο και απαιτητικό γύρισμα θα σταματούσε για να ξεκουραστεί. Για άλλη μια φορά όμως τους εξέπληξε, αφού επέστρεψε έτοιμη για την επόμενη σκηνή, μεταμορφωμένη από ξανθιά σε μελαχρινή -θυμίζοντας τον παλιό εαυτό της- με την βοήθεια μιας περούκας.

Η Αντζελίνα υποδύεται μια αμερικανίδα πράκτορα που προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα της, όταν κατηγορείται ότι συνεργάζεται με τους Ρώσους και στην διάρκεια της ταινίας μεταμορφώνεται διαρκώς. Ο ρόλος προορίζονταν αρχικώς για τον Τομ Κρουζ, στην πορεία όμως ξαναγράφτηκε για γυναίκα και ανατέθηκε στη Τζολί.

Η δημοφιλής ηθοποιός με τη μπλε καμπαρντίνα, τη μαύρη περούκα και τα χείλη της βαμμένα με ένα διακριτικό μπεζ-ροζ, ήταν κατά γενική ομολογία πιο όμορφη από την προηγούμενη εμφάνιση της ως ξανθιά.

Ενόσω όμως εκείνη δοκίμαζε τα όρια της γυρίζοντας επικίνδυνες σκηνές, ο σύντροφός της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) επισκέφτηκε μαζί με τους γιους του, Παξ και Μάντοξ και τους γονείς του, Μπιλ και Τζέιν, τους καταρράχτες του Νιαγάρα, την Κυριακή το απόγευμα.

Το γκρουπ συνοδευόμενο από τους σωματοφύλακές του, έφτασε στα εκδοτήρια των εισιτηρίων του αξιοθέατου γύρω στις 3:00 το απόγευμα και προωθήθηκε στην κορυφή της ουράς. Οι ενήλικοι έβγαζαν φωτογραφίες ενώ τα αγόρια γελούσαν γιατί βρέχονταν από τους καταρράχτες.

Ο Πιτ φορούσε το μπλε αδιάβροχο όπως όλοι οι τουρίστες, σκούρα γυαλιά και καπέλο. "Ηταν κούκλος", είπε μια 17χρονη θαυμάστρια του στο "Buffalo News". Μετά την εκδρομή η οικογένεια γύρισε στο σπίτι της στο Λονγκ Άιλαντ, ενώ έκανε μια στάση για ντόνατς σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας που βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής και είναι το αγαπημένο στέκι των παιδιών του ζεύγους "Μπρατζελίνα" .