Η Ριάνα ζητάει πίσω τα κοσμήματα της.

27.04.2009
Η Ριάνα (Rihanna) ζητάει πίσω τα τέσσερα κοσμήματα που φορούσε την ημέρα του ξυλοδαρμού της από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown), των οποίων η αξία ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η Ριάνα (Rihanna) ζητάει πίσω τα τέσσερα κοσμήματα που φορούσε την ημέρα του ξυλοδαρμού της από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown), των οποίων η αξία ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η 21χρονη τραγουδίστρια προσπαθεί πάρει πίσω τα κοσμήματα που κράτησε η αστυνομία του Λος Αντζελές ως τεκμήριο στις έρευνες της, από τον Μάρτιο, καθώς το κατάστημα που της τα δάνεισε για την εμφάνισή της στα Γκράμι, επείγεται να του επιστραφούν.

"Απ' όταν τα κοσμήματα θεωρήθηκαν τεκμήριο στο επεισόδιο του ξυλοδαρμού, έχουν κρατηθεί απο την αστυνομία. Γι΄αυτό ζητάμε από το δικαστήριο να διατάξει την επιστροφή τους χωρίς άλλη καθυστέρηση", έγραψε στην αίτησή του στις αρχές της εβδομάδας ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Ντόναλντ Ετρα (Donald Etra).

Πρόκειται για ένα ζευγάρι χρυσών κρίκων με διαμάντια, ένα χρυσό δακτυλίδι με διαμάντια και ζαφείρια και αλλά δύο χρυσά δακτυλίδια με μπριγιάν. "Εφόσον η αστυνομία δεν τα χρειάζεται πια, δεν έχει λόγο να τα κρατάει" τόνισε ο δικηγόρος στο περιοδικό "People".

Ο δικηγόρος είπε ότι αν τα κοσμήματα δεν γυρίσουν ανέπαφα στους ιδιοκτήτες τους, τότε η πελάτισσα του θα πρέπει να πληρώσει γύρω στο 1,4 εκατομμύρια δολάρια. Όμως, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, οι ντεντέκτιβ που έχουν αναλάβει την υπόθεση δεν έχουν ανταποκριθεί στο αίτημα της επιστροφής των κοσμημάτων.

"Σε αυτό το στάδιο, δεν είμαστε σίγουροι ποια από τα τεκτμήρια θα χρησιμοποιηθούν στην υπόθεση", είπε στο People η εκπρόσωπος της αστυνομίας: "Προς το παρόν δεν έχουμε κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα".

Ο Μπράουν που έχει δηλώσει "αθώος" για τα δύο κακουργήματα που κατηγορείται, έχει πάρει νέα δικάσιμο για τις 29 Απριλίου.

Ταυτόχρονα με την εμφάνιση αυτής της είδησης, ένας ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι η Ριάνα δεν έχει επιστρέψει ούτε το φόρεμα που είχε δανειστεί από την μπουτίκ "Gucci", για να φορέσει στο πάρτι την παραμονής της απονομής των Γκράμι (Grammy).