To τάμα της Καγιά

24.04.2009
Πανέμορφη, με ένα κίτρινο κοντό φόρεμα και λευκά πέδιλα, η Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε την Τρίτη τους τηλεθεατές του «Πρωινού καφέ». Αγχωμένη αρκετά, η παρουσιάστρια προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό

Από τους ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Πανέμορφη, με ένα κίτρινο κοντό φόρεμα και λευκά πέδιλα, η Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε την Τρίτη τους τηλεθεατές του «Πρωινού καφέ». Αγχωμένη αρκετά, η παρουσιάστρια προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και, ανεξαρτήτως AGB, οι επικεφαλής του ΑΝΤ1 έμειναν ικανοποιημένοι. Άλλωστε, το στρες της πρεμιέρας είναι φυσιολογικό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη μακροβιότερη ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου, για την οποία ο σταθμός έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Βίκυ έδειξε on camera δύο δώρα που της έκαναν στενοί συνεργάτες της. Ένα κομποσκοίνι, δώρο της Λίτσας Πατέρα, και ένα ματάκι, δώρο του καλού της φίλου Φρέντυ Καλομπράτσου, που θα επιμελείται και τη στήλη της ομορφιάς στον ανανεωμένο «Πρωινό καφέ».

Το πρώην μοντέλο ήταν ιδιαίτερα αγχωμένο τις ημέρες του Πάσχα. Πρόβες στα κείμενα και τηλεφωνικές επαφές με όλους τους συνεργάτες της εκπομπής ήταν στο καθημερινό της πρόγραμμα. Ωστόσο, ο αγαπημένος της Νίκος Κριθαριώτης φρόντισε με μια χειρονομία του να τη χαλαρώσει. Με τη φράση «Καλή επιτυχία, θα είμαι πάντα στο πλευρό σου» έβγαλε από την τσέπη του ένα βελούδινο κουτί από γνωστό κοσμηματοπωλείο της Αθήνας και της το πρόσφερε.

Ο νεαρός επιχειρηματίας δώρισε στην αγαπημένη του ένα πανέμορφο γούρι από πολύτιμους λίθους, δεμένο με λευκόχρυσο. Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται κατά καιρούς, το ζευγάρι, αν και έχει αποφασίσει να επισημοποιήσει τη σχέση του, δεν βιάζεται να το κάνει σύντομα. Άλλωστε, για τη Βίκυ αυτή τη στιγμή προέχουν τα επαγγελματικά της και το μεγάλο στοίχημα που ακούει στο όνομα «Πρωινός καφές». Οι εντυπώσεις από την πρεμιέρα ήταν μόνο θετικές και, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, το όνομα της παρουσιάστριας έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων για ένα ακόμη concept, για το talent show «Let’s Dance», που έχει εξασφαλίσει ήδη ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. «Όλος ο ΑΝΤ1 είναι στο πλευρό της Βίκυς και αυτό την κάνει να αισθάνεται πολύ καλά», μας επισήμανε πρόσωπο από το κανάλι του Αμαρουσίου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι στην πρεμιέρα του ανανεωμένου «Καφέ» το καινούργιο στούντιο γέμισε με ευχετήριες κάρτες και ανθοδέσμες απ’ όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1, μεταξύ αυτών και του Θοδωρή Κυριακού.

Προσκύνημα πριν από την πρεμιέρα
Η πρεμιέρα της Δευτέρας ως οικοδέσποινα του «Πρωινού καφέ» ήταν για τη Βίκυ Καγιά μια καινούργια εμπειρία στη ζωή της και είναι λογικό να είχε αρκετό άγχος μέχρι να ξεκινήσει. Έτσι, λοιπόν, πήρε την πολυαγαπημένη της μητέρα και πήγαν μαζί στη Μονή του Αγίου Κυπριανού στους πρόποδες της Πάρνηθας, για να πάρουν την ευλογία του Θεού.

Όσοι πιστοί βρίσκονταν στη μονή ένιωσαν μεγάλη έκπληξη. Ανάμεσά τους βρισκόταν ένα άτομο γνώριμο από τη μικρή οθόνη και εκκλησιαζόταν. η Βίκυ Καγιά βρέθηκε εκεί μαζί με τη μητέρα της λίγες μόλις μέρες πριν το νεαρό μοντέλο κάνει πρεμιέρα ως οικοδέσποινα του «Πρωινού καφέ». Οι δυο τους προσπαθούσαν να κάνουν όσο πιο διακριτική την παρουσία τους και να μην ενοχλήσουν τους υπόλοιπους πιστούς. Παρέμειναν καθ’ όλη τη διάρκεια της θείας λειτουργίας και αρκετοί τις είδαν να προσεύχονται, ενώ μόλις η λειτουργία έφτασε στο τέλος της, μίλησαν με τον ιερέα της μονής για αρκετή ώρα. Η αλήθεια είναι ότι το γνωστό μοντέλο έδειχνε αρκετά ήρεμο έπειτα από αυτή τη συνάντηση με τον ιερέα και τη συνομιλία τους, ενώ η μαμά της, δίπλα της πάντα, καμάρωνε που η Βίκυ κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της.