Ανάσταση στο Μεσολόγγι

24.04.2009
Στην αγαπημένη του «κρυψώνα», στο διαμέρισμά του στο κέντρο του Μεσολογγίου, έμεινε τις ημέρες του Πάσχα ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας και η σύντροφός του Γιώτα Τριγώνη.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στην αγαπημένη του «κρυψώνα», στο διαμέρισμά του στο κέντρο του Μεσολογγίου, έμεινε τις ημέρες του Πάσχα ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας και η σύντροφός του Γιώτα Τριγώνη. Το ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ και αυτό το κατάλαβαν όσοι τους είδαν στην κεντρική πλατεία της πόλης την ημέρα της περιφοράς του Επιταφίου. Ο Νίκος Αλιάγας φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο παλτό και η όμορφη οδοντίατρος, που ήταν και αυτή ντυμένη στα μαύρα, έκαναν την εμφάνισή τους κρατώντας αναμμένα κεριά και, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα επάνω τους. Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ο γνωστός παρουσιαστής κρατούσε αγκαλιά την αγαπημένη του, ενώ δεν σταμάτησε λεπτό να την κοιτάζει με λατρεία.

Και μπορεί οι δυο τους να αποφεύγουν να μιλάνε δημόσια για τον έρωτά τους, όμως οι άνθρωποι που ζουν κοντά τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Άλλωστε, όπως φαίνεται, η όμορφη οδοντίατρος, που μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας, Ελβετίας και Γαλλίας, έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων που εμπιστεύεται και αγαπάει ο παρουσιαστής.

Οι παιδικοί του φίλοι, που τον συνάντησαν και φέτος το Πάσχα στο Μεσολόγγι, διαπίστωσαν ότι είναι πολύ ερωτευμένος και δεν διστάζει να δείχνει φανερά την αγάπη του προς τη σύντροφό του.

Η σχέση τους μετράει ήδη ένα χρόνο ζωής και η όμορφη Γιώτα φαίνεται ότι έχει γίνει η εκλεκτή της καρδιάς του περιζήτητου εργένη Νίκου, ωστόσο προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους, αφού δεν θέλει η σχέση τους να γίνεται αντικείμενο συζήτησης.

Ο παρουσιαστής δεν ξεχνάει ποτέ τον τόπο καταγωγής του και ταξιδεύει συχνά στον τόπο καταγωγής του, όπου χαλαρώνει και νιώθει σαν μικρό παιδί. Μπορεί να μην κατάφερε να παραβρεθεί στην παρέλαση που γίνεται κάθε χρόνο στην ιερή πόλη του Μεσολογγίου την Κυριακή των Βαΐων, φρόντισε όμως να επισκεφθεί την πατρίδα του το Πάσχα. Οι γείτονές του τον υποδέχτηκαν και αυτή τη φορά με χαρά και καμάρι, ενώ οι προετοιμασίες του σπιτιού για την άνετη διαμονή του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει μία εβδομάδα πριν από την άφιξή τους.