Σε αναμμένα κάρβουνα ο Γρηγόρης

12.07.2010
«Μένω στο Mega, το συμβόλαιό μου λήγει το 2011». Με αυτή τη δήλωση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να σταματήσει τις φήμες για μετεγγραφή του στον ΑΝΤ1, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε.

«Μένω στο Mega, το συμβόλαιό μου λήγει το 2011». Με αυτή τη δήλωση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να σταματήσει τις φήμες για μετεγγραφή του στον ΑΝΤ1, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τους διαδρόμους του Mega και του ΑΝΤ1, αν και αντικρουόμενες, δείχνουν πως το κλίμα που επικρατεί μεταξύ του καναλιού της Μεσογείων και του πρώην οικοδεσπότη της πρωινής ζώνης του σταθμού δεν είναι και οι καλύτερες.

Λέγεται πως ο Γρηγόρης είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος από τη φράση του Πέτρου Μπούτου «ο κακός προπέρσινος Γρηγόρης», καθώς θεωρεί ότι αδικήθηκε. Κι αυτό γιατί ο μέσος όρος τηλεθέασης του «Όμορφου κόσμου» τη σεζόν 2008-2009 ήταν σαφώς καλύτερος από αυτόν της φετινής πεντάδας παρουσιαστών. Ωστόσο, αυτό που λέγεται ότι ενόχλησε ακόμη περισσότερο τον παρουσιαστή είναι πως θα μείνει στον «πάγο» μέχρι το Φεβρουάριο, καθώς η καινούργια του εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι φήμες επιμένουν πως βολιδοσκόπησε την κατάσταση, για να λυθεί το συμβόλαιό του με το Mega κοινή συναινέσει. Kάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται εφικτό. Ακόμη και η πρόταση που του έγινε να πάρει μέρος στο νέο τραγουδιστικό talent show που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, το «Just the Two of Us», δεν τον έκανε να πετάει στα σύννεφα. Όσο για το «Dancing»; Ο Γρηγόρης θα ήθελε πολύ να πάρει μέρος στο δεύτερο κύκλο του χορευτικού ριάλιτι του ΑΝΤ1. Κάτι τέτοιο βέβαια θα δημιουργήσει νέες τριβές με το Mega κι αυτό στην παρούσα φάση δεν είναι κάτι που επιθυμεί.

Όλα δείχνουν πως ο παρουσιαστής θα τηρήσει το συμβόλαιό του μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι με το Mεγάλο Κανάλι και στη συνέχεια θα το εγκαταλείψει οριστικά!