Η πρώτη τους Ανάσταση μαζί

17.04.2009
Ο έρωτας ξαναέφερε το χαμόγελο και την τρυφερότητα στη ζωή τους. Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος θα κάνουν για πρώτη φορά μαζί Ανάσταση, πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ

Ο έρωτας ξαναέφερε το χαμόγελο και την τρυφερότητα στη ζωή τους. Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος θα κάνουν για πρώτη φορά μαζί Ανάσταση, πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Δεν θα είναι μοναχικό και το φετινό Πάσχα για τη γνωστή ηθοποιό και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Διανύουν μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους - όχι τυχαία - αφού εδώ και λίγους μήνες ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου στοργή, αγάπη και σεβασμό. Χαμηλών τόνων άνθρωποι, προσπαθούν να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική ζωή τους. Και οι δύο, εξάλλου, δεν θέλουν να προκαλούν και, φυσικά, δεν ενδιαφέρονται σε καμία περίπτωση να «πουλήσουν» τη ζωή τους προς τέρψιν της δημοσιότητας. Δεν είναι τυχαίο, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες μας, ότι σχεδιάζουν να περάσουν το πρώτο τους Πάσχα μαζί πραγματοποιώντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Η Νένα Χρονοπούλου παράλληλα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς τους επόμενους μήνες πρόκειται να κυκλοφορήσει μια δισκογραφική δουλειά υπό την επιμέλειά της. Πρόκειται για κάποια ευαίσθητα και συγκινητικά νανουρίσματα που είχε γράψει η γνωστή ηθοποιός την περίοδο που είχε γεννήσει πρόωρα και ο γιος της βρισκόταν πέντε μήνες στη θερμοκοιτίδα, τα οποία θα ερμηνεύσουν σημαντικοί καλλιτέχνες. Το βέβαιο είναι ότι τόσο η ίδια όσο και ο Τάσος Μητρόπουλος βρέθηκαν μαζί στην πιο ευαίσθητη αλλά και ώριμη περίοδο της ζωής τους. Εμείς να ευχηθούμε να παραμείνουν το ίδιο ευτυχισμένοι για πολύ καιρό ακόμα.

«Ένιωσα γυναίκα»
Η αγαπημένη ηθοποιός έπειτα από μεγάλο διάστημα μοναξιάς βρήκε στο πλευρό του βετεράνου ποδοσφαιριστή αυτό που τόσο καιρό αναζητούσε. Όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της, είναι απόλυτα ευτυχισμένη και εύχεται αυτό που ζει τώρα να κρατήσει για πάντα. Μάλιστα, τόλμησε να δηλώσει ότι «επιτέλους γνώρισα τη γυναίκα που δεν ήξερα ότι υπήρχε μέσα μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ λοιπόν τον καλό Θεό, που τώρα νιώθω έτσι». Πολλοί παρεξήγησαν την παραπάνω δήλωση ξεχνώντας ότι όλοι κατά κοινή ομολογία μέχρι σήμερα τη λένε «αντράκι». Δεν υπολόγισαν ότι η στάση ζωής της ήταν πάντοτε ανατρεπτική, κάτι που εξάλλου απέδειξε με το σθένος που αντιμετώπισε τις πολύ δύσκολες συνθήκες που έζησε με τη δολοφονία του συζύγου της. Όπως εξομολογείται σε φίλους της: «Γυναίκα σημαίνει να μπορείς να είσαι ξέγνοιαστη στο πλευρό ενός άντρα και πλάι του να μην ανησυχείς για τίποτα κακό».

Η Νένα είναι επιτέλους ευτυχισμένη? Και ο λόγος είναι απλός, αφού, όπως τόνισε στο ΛΟΙΠΟΝ άνθρωπος του περιβάλλοντος του ζευγαριού: «Εκτιμά πολύ ο ένας τον άλλο και συμπίπτουν οι απόψεις τους για τη ζωή». Ο Τάσος Μητρόπουλος από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους έδειξε την αγάπη του στο γιο της, όπως άλλωστε και στην κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα, με την οποία εξακολουθούν να έχουν άριστες σχέσεις.