Η Μπρίτνεϊ ερωτεύτηκε τον χορευτή της

15.04.2009
Η Μπρίτνει Σπίαρς( Britney Spears) ερωτεύτηκε ένα από τους χορευτές της, Τσέις Μπένζ (Chase Benz).

Η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), αφού κατά τη διάρκεια της περιοδείας της ερωτεύτηκε έναν από τους χορευτές της,τον Τσέις Μπενζ (Chase Benz).

To γεμάτο πάθος χορευτικό ντουέτο της τραγουδίστριας, με τον μισόγυμνο κούκλο, που παρουσιάζει στην περιοδεία της "Cirus", πέρασε και στην πραγματική της ζωή.

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, η 27χρονη Μπρίτνεϊ, βγαίνει με τον χορευτή της εδώ και δύο εβδομάδες και από ότι φαίνεται την έχει "πατήσει" μαζί του για τα καλά.

"Στην Μπριτ αρέσει η ομορφιά και η γοητεία που διαθέτει ο Τσέις, ο συγκεκριμένος τύπος είναι η αδυναμία της. Έχει φάει "κόλλημα" μαζί του. Της ανεβάζει την διάθεση που στην διάρκεια της περιοδείας, έχει να "παίζει" με έναν τόσο σέξι άντρα!" ανέφερε το ρεπορτάζ στο Us Magazine.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται αφού το φρέσκο ειδύλλιο της Μπρίτνεϊ, θυμίζει τον πρώην σύζυγο της Κέβιν Φεντερλάιν (Kevin Federline), που ήταν επίσης χορευτής στην προηγούμενη τουρνέ της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά, αλλά χώρισαν το 2006.