Μ. Κορινθίου: "Πίστευα ότι η ζωή μου έχει τελειώσει"!

10.04.2009
"Πίστευα ότι η ζωή μου έχει τελειώσει"! Αυτό εξομολογήθηκε η νεαρή ηθοποιός στο ΛΟΙΠΟΝ μιλώντας για την κατάθλιψη που βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της. Αφήνοντας πίσω της αυτές τις στιγμές, η Μαρία έχει ξαναβρεί πλέον το χαμόγελό της και ζει τη χαρά της μητρότητας αλλά και της απόλυτης αγάπης στο πλευρό του συντρόφου της Γιάννη Αϊβάζη.

Από τον ΜΑΝΟ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ

"Πίστευα ότι η ζωή μου έχει τελειώσει"! Αυτό εξομολογήθηκε η νεαρή ηθοποιός στο ΛΟΙΠΟΝ μιλώντας για την κατάθλιψη που βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της. Αφήνοντας πίσω της αυτές τις στιγμές, η Μαρία έχει ξαναβρεί πλέον το χαμόγελό της και ζει τη χαρά της μητρότητας αλλά και της απόλυτης αγάπης στο πλευρό του συντρόφου της Γιάννη Αϊβάζη. Χαμογελαστή και ήρεμη σήμερα, η νέα μαμά μάς αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς την κατέβαλε η επιλόχεια κατάθλιψη. «Καθόμουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι μαζί με το παιδί. Πίστευα ότι η ζωή μου έχει τελειώσει! Εκείνες τις στιγμές σκεφτόμουν αν ήταν λάθος που αποφάσισα να φέρω ένα παιδί στον κόσμο. Όλα μου έφταιγαν. Έπιανα τον εαυτό μου να κλαίει συνεχώς, χωρίς συγκεκριμένο λόγο», αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου και πρόσθεσε: «Ήταν πραγματικά δύσκολο. Καθόμουν μπροστά στον καθρέφτη, κοιτούσα τον εαυτό μου και έκλαιγα. Έβλεπα το σώμα μου πώς είχε παραμορφωθεί και παρατηρούσα το πρόσωπό μου. Εκεί ξεσπούσα σε λυγμούς. Ήταν ίσως η περίοδος που θεωρούσα σημαντικό να με επιβεβαιώνει ο άντρας μου. Να μου δείχνει ότι του είμαι αρεστή, ότι με θέλει. Ήταν μια δική μου εσωτερική ανάγκη».

Οι πρώτες αλλαγές στην ψυχολογία της ηθοποιού είχαν ξεκινήσει ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και εντάθηκαν στην πορεία. «Πριν ακόμη γεννήσω είχε ξεκινήσει η κατάθλιψη», μας είπε, ενώ παράλληλα σχολίασε όσα ειπώθηκαν για τη φωτογράφηση που έκανε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της: «Η πρόταση να φωτογραφηθώ εκείνη τη στιγμή ήταν για μένα μια προσπάθεια να νιώσω καλύτερα. Να αισθανθώ γυναίκα. Δεν θεωρώ ακόμη και σήμερα ότι ήταν κάτι προκλητικό ή χυδαίο. Ήταν μια φωτογράφηση ερωτική, αλλά πολύ γλυκιά και τρυφερή. Εγώ, όμως, το έκανα για να αναπτερωθώ ηθικά και να μπορέσω να συνεχίσω».

Απαντώντας στα σχόλια

Θέλοντας να δώσει τέλος σε όλα τα σχόλια που αφορούν τις κινήσεις τόσο τις δικές της όσο και του συντρόφου της Γιάννη Αϊβάζη σχετικά με την κοινή τους φωτογράφηση στο μαιευτήριο όταν ήταν μόλις 5 ημερών, η Μαρία Κορινθίου απάντησε τα εξής: «Είμαστε δημόσια πρόσωπα και αποδεχόμαστε κάποιες προτάσεις που μας γίνονται. Με το παιδί μας θα μας φωτογράφιζαν κάποια στιγμή. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε το χαρμόσυνο αυτό γεγονός με τον κόσμο. Αυτά που γράφονται, δηλαδή ότι εκμεταλλεύομαι το παιδί για τη δική μου προβολή, με προσβάλλουν ως άνθρωπο και ως μητέρα. Αν είχα προτεραιότητα εμένα, απλώς δεν θα κρατούσα τη μικρή».

Εκφράζοντας το παράπονό της συνέχισε: «Είχα πολλές προτάσεις για τηλεόραση, τις οποίες αυτόματα απέρριψα όταν αποφάσισα να κρατήσω το μωρό. Αν ήθελα, λοιπόν, να είμαι στην επικαιρότητα, θα είχα πάρει την αντίθετη απόφαση, δηλαδή να διακόψω την εγκυμοσύνη μου».

Πέντε σχεδόν μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της η νεαρή ηθοποιός απολαμβάνει πλέον τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, ενώ προετοιμάζονται με τον Γιάννη Αϊβάζη για τις πασχαλινές τους διακοπές. Θα μεταβούν στη Νέα Υόρκη, αυτή τη φορά μαζί με τη νεογέννητη κορούλα τους. Όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα, θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της μικρής, που θα γίνει τον Ιούνιο. «Είχαμε αποφασίσει από την αρχή ότι θα δώσουμε αρχαιοελληνικό όνομα στο παιδί μας. Έτυχε τη μητέρα του Γιάννη να τη λένε Ισμήνη, αρά ήταν πιο εύκολο να αποφασίσουμε», εξήγησε η Μαρία Κορίνθιου.