Νύφη κατά συρροήν

07.04.2009
Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά είκοσι τρεις φορές ντύθηκε νύφη μια 68άχρονη, σήμερα, Αμερικανίδα.

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά είκοσι τρεις φορές ντύθηκε νύφη μια 68άχρονη, σήμερα, Αμερικανίδα. Η Λίντα Γουλφ κατέχει πλέον μια θέση στο βιβλίο «Γκίνες» ως η γυναίκα με τους περισσότερους γάμους. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι μόνη, αλλά ψάχνει ήδη τον 24ο σύζυγο. «Πάνε πολλά χρόνια από τότε που ανέβηκα για τελευταία φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Μου έχει λείψει», δήλωσε.

Απορίας άξιον παραμένει το γεγονός πώς έπεισε 23 άντρες να της κάνουν πρόταση γάμου, ενώ άλλες ούτε έναν δεν μπορούν να πείσουν! Για πρώτη φορά παντρεύτηκε σε ηλικία 16 χρόνων και από τότε συνέχισε ακάθεκτη. Μεταξύ των συζύγων της περιλαμβάνονται ένας κατάδικος, ένας ιερέας, υδραυλικοί, μπάρμαν και μουσικοί. Από τους 23 γάμους μόνο οι 7 κράτησαν για εφτά ολόκληρα χρόνια. Από τους συζύγους της οι δύο αποδείχθηκαν ομοφυλόφιλοι, δύο μόνο την απάτησαν και ένας, ο πιο αδίστακτος, όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια, έφτασε στο σημείο να της κλειδώσει το ψυγείο!

Η Λίντα σήμερα δεν θυμάται τα ονόματα των συζύγων της, αλλά ούτε και με ποια σειρά τους παντρεύτηκε. Αυτόν που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ όμως είναι ο πρώτος της γάμος, που έγινε το 1957 με τον Τορτζ Σκοτ και κράτησε εφτά χρόνια. Ούτε τον Τζακ Γκούρλεϊ, που, όπως λέει, ήταν ο καλύτερος εραστής, γι’ αυτό και τον παντρεύτηκε τρεις φορές. Ο πιο σύντομος γάμος κράτησε μόλις 36 ώρες, γιατί «δεν υπήρχε πλέον αγάπη», ενώ η πιο περίεργη τελετή έγινε στο σωφρονιστικό ίδρυμα της Ιντιάνα, όπου παντρεύτηκε ένα μονόφθαλμο κατάδικο. Ο τελευταίος της σύζυγος συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτ και είχε στο ενεργητικό του 29 γάμους! Η Λίντα, όμως, έμελλε να είναι η τελευταία του σύζυγος, αφού ένα χρόνο μετά το γάμο τους πέθανε σε ηλικία 88 χρόνων.