ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ

26.03.2009
Η Cesaria Evora κατάφερε να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά το ελληνικό κοινό στη συναυλία της στο «Αθηνών Αρένα». Το «μαργαριτάρι του αρχιπελάγους», όπως χαρακτηριστικά συνηθίζουν να αποκαλούν την ερμηνεύτρια από το Πράσινο Ακρωτήρι, απόλαυσε την παραμονή της στη χώρα μας.

από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Η Cesaria Evora κατάφερε να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά το ελληνικό κοινό στη συναυλία της στο «Αθηνών Αρένα». Το «μαργαριτάρι του αρχιπελάγους», όπως χαρακτηριστικά συνηθίζουν να αποκαλούν την ερμηνεύτρια από το Πράσινο Ακρωτήρι, απόλαυσε την παραμονή της στη χώρα μας. Έκανε βόλτες για να γνωρίσει την Αθήνα, όχι φυσικά ξυπόλητη, όπως εμφανίζεται στη σκηνή, αλλά με ένα αυτοκίνητο πολυτελές, ξεχωριστό και άνετο, που φρόντισαν να της έχουν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο οι διοργανωτές. Με τη C6, τη ναυαρχίδα της Citroen, η Cesaria Evora διεκπεραίωσε σε ταχύτατο χρόνο τις υποχρεώσεις της και πρόλαβε να ζήσει για λίγο και την ατμόσφαιρα μιας πόλης που λατρεύει. Η λιμουζίνα της Citroen την πήγε παντού και η Cesaria έμεινε καταγοητευμένη από την ελληνική φιλοξενία, ενώ υποσχέθηκε να ξαναγυρίσει σύντομα.

Τι κοινό έχουν η Άντα Λιβιτσάνου και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εκτός του ότι και οι δύο είναι πολύ καλοί ηθοποιοί; Είναι φιλόζωοι. Η Άντα Λιβιτσάνου έχει λατρέψει τη σκυλίτσα Φιόνα, που στην πραγματικότητα το όνομά της είναι Tango, την οποία βλέπουμε στη «Λόλα». Μάλιστα, η ηθοποιός κάνει εκστρατεία μέσω του Facebook για τα εγκαταλειμμένα σκυλάκια και πρόσφατα βρήκε σπίτι σε μια άλλη σκυλίτσα. Όσο για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, δεν πάει πουθενά χωρίς τον Άραμι, ένα φοβερό γκριφονάκι, που έχει γίνει η μασκότ στα «Μυστικά της Εδέμ».

Πολύ ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της Φλώρας Θεοδώρου ο Χρήστος Δάντης. Αν και είναι πέντε χρόνια μαζί, ο έρωτάς τους εξακολουθεί να είναι δυνατός, ενώ όλοι έχουν να το λένε πόσο ωραίο ζευγάρι είναι. Μάλιστα, η Φλώρα πήρε την απόφαση και εγκατέλειψε οριστικά το τραγούδι όλα αυτά που ακούγονται, ότι θα κάνει δίσκο ή ντουέτο με τον Χρήστο, δεν είναι αλήθεια, γιατί αποφάσισε να ακολουθήσει μια άλλη μεγάλη της αγάπη. Σπούδασε σχέδιο μόδας και ήδη έχει λανσάρει τα μοντελάκια της στην πατρίδα της την Κύπρο, όπου κάνουν θραύση, ενώ ετοιμάζει και επίδειξη μόδας στην Αθήνα.

Προσέχει τη διατροφή της η Βίκυ Βολιώτη, παρόλο που είναι αδύνατη. Καμιά φορά ξεφεύγει ελάχιστα τρώγοντας ένα κομμάτι σουφλέ σοκολάτας, που είναι το αγαπημένο της. Την επομένη, όμως, επανέρχεται στο πρόγραμμά της. Αγαπημένο της φαγητό είναι το κοτόπουλο με μπάμιες, ενώ δεν ξεχνάει και να αθλείται. Ασχολείται εντατικά με την ιππασία, την οποία έχει σαν γυμναστική, αλλά και σαν αγχoλυτικό.

Έλεγα κι εγώ τι κάνει η «θεά» Παναγιώτα Βλαντή και είναι πάντα τόσο λαμπερή! Πρωτίστως είναι ερωτευμένη. Όμως, το μυστικό της είναι η γιόγκα και η γυμναστική. Η Συλβί μπορεί στα «Μαύρα μεσάνυχτα» να μην ξέρει από αυτά, αλλά στην πραγματικότητα η Παναγιώτα, όπως άκουσα σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι, γυμνάζεται κάθε μέρα, ενώ τρεις φορές την εβδομάδα κάνει μαθήματα γιόγκα, που τη βοηθάνε να διατηρεί την καλή φυσική της κατάσταση.

Πώς και πώς περιμένει ο Δάνης Κατρανίδης να έρθει το Πάσχα, αλλά να έχει και καλό καιρό. Θέλει να αρχίσει να βγαίνει στα ανοιχτά με το σκάφος του, που είναι η αγαπημένη του ασχολία. Γι’ αυτό άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια δεν κάνει θεατρική δουλειά το καλοκαίρι. Θέλει να ξεκουράζεται και να αφήνεται στη μαγεία της θάλασσας. Άλλωστε, το θεατρικό που ανέβασε, «Η γυναίκα με τα μαύρα»... έσκισε για δύο σεζόν και ήδη σκέφτεται τι θα κάνει την ερχόμενη, ενώ τα «Μυστικά της Εδέμ», όπως ακούγεται, θα πάνε όχι για άλλη μία, αλλά για δύο ακόμα σεζόν.

Τι σας έλεγα εγώ ότι θα έρθει και στην Ελλάδα το νέο πεντικιούρ-μανικιούρ, που, αντί για πενσούλες, «πιάνουν» δουλειά ειδικά... ψαράκια; Μάλιστα! Ήδη σε γνωστή αλυσίδα κομμωτηρίου, όπου γίνεται χαμός από κυρίες της σόουμπιζ, εφαρμόζεται η μέθοδος αυτή, όπου βάζεις το χεράκι ή το ποδαράκι σε ένα ειδικό ενυδρείο και τα ψαράκια που τρέφονται με πετσάκια αναλαμβάνουν δράση! Μάλιστα, όπως συζητιόταν σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι, η πρώτη που έσπευσε ήταν η Φαίη Βώκου, η οποία έμεινε κατενθουσιασμένη!

O τύπος του λαϊκού, αυθεντικού άντρα φαίνεται ότι έλκει σαν μαγνήτης τις γυναίκες. Έτσι και ο Ιωσήφ Πολυζωίδης, ο Μπάμπης στη σειρά «Λίτσα. Com», έχει αποκτήσει μεγάλο fan club από γυναικόκοσμο. «Η αλήθεια είναι πως με το μακρύ μαλλί είχα περισσότερες κατακτήσεις», παραδέχεται ο Ιωσήφ, παρόλο που ταλαιπωρήθηκε αρκετό καιρό για να συνηθίσει τα extensions, τα οποία ήταν απαραίτητα για το ρόλο του. Ευτυχώς, πρόσφατα κουρεύτηκε, οπότε ησύχασε από τα extensions, όχι όμως και από τις θαυμάστριες, που τον κυνηγάνε όπου τον δουν.