«Αι δύο ορφαναί» τους έφεραν στεναχώρια

20.03.2009
Σε επαγγελματικό «παράπτωμα» έπεσε ο πολύ καλός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, αφού σχεδόν την τελευταία στιγμή αποφάσισε πως δεν θα συμμετάσχει στο θίασο του Παύλου Χαϊκάλη

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Σε επαγγελματικό «παράπτωμα» έπεσε ο πολύ καλός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, αφού σχεδόν την τελευταία στιγμή αποφάσισε πως δεν θα συμμετάσχει στο θίασο του Παύλου Χαϊκάλη που θα πάει περιοδεία το καλοκαίρι, όπως είχαν συμφωνήσει. Προτίμησε τελικά να κάνει περιοδεία με την Ηρώ και τον Μέμο Μπεγνή ανά την Ελλάδα. Oπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Παύλος Χαϊκάλης θα «οργώσει» όλη τη χώρα πρωταγωνιστώντας σε θεατρική παράσταση. Η φετινή xρονιά, όμως, του επεφύλασσε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τη θεατρική παραγωγή που ετοιμάζει. Ο ηθοποιός θα παρουσιάσει σε λίγους μήνες την παράσταση «Αι δύο ορφαναί», ενώ οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο έργο αυτό είχε συμφωνήσει να συμμετέχει και ο Αντώνης Λουδάρος, ένας ηθοποιός που θαυμάζει ο κ. Χαϊκάλης και που χάρηκε πολύ που θα τον είχε στο πλευρό του. Η χαρά αυτή, όμως, δεν κράτησε για πολύ, όπως αποδείχθηκε. Τα σχέδια του Αντώνη Λουδάρου άλλαξαν ξαφνικά. Αποφάσισε πως προτιμά να κάνει περιοδεία με τη μουσική παράσταση στην οποία ήδη συμμετέχει, παρέα με την Ηρώ και τον Μέμο Μπεγνή.

Η αλήθεια είναι πως στο άκουσμα της ακύρωσης της συνεργασίας τους ο Χαϊκάλης στεναχωρήθηκε πολύ. Πόνταρε πολύ στον ταλαντούχο συνάδελφό του, τον οποίο θαύμαζε και συνεχίζει, φυσικά, να θαυμάζει! Φυσικά, δεν του κράτησε κακία και έσπευσε αμέσως να βρει αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Αργύρη Αγγέλου. Εύλογη η απορία σας τι σχέση μπορεί να έχει ο Αντώνης Λουδάρος με τον Αργύρη Αγγέλου, καθώς την ίδια έχουμε κι εμείς! Μαζί τους θα είναι και ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος παίζει με τον Παύλο Χαϊκάλη στην «Πολυκατοικία», αλλά και στο θεατρικό «Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί».