«Η ζωή μου στα ερείπια»χχχχ

19.03.2009
Η Νία Βαρντάλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ξαναέρχεται στην Ελλάδα με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της «Η ζωή μου στα ερείπια», στις 7 Μαΐου.

Aπό τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Η Νία Βαρντάλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ξαναέρχεται στην Ελλάδα με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της «Η ζωή μου στα ερείπια», στις 7 Μαΐου. Μια εντυπωσιακή ταινία, με σκηνές γυρισμένες στην Ακρόπολη, στους Δελφούς και σε άλλα αρχαιολογικά μέρη της πατρίδας μας, που αναμένεται να σαρώσει στο box office. Με συμπρωταγωνιστή της τον Αλέξη Γεωργούλη, που ύστερα από αυτή την ταινία άνοιξε φτερά για το Χόλιγουντ, η Νία Βαρντάλος ετοιμάζεται να κατακτήσει για άλλη μια φορά το ελληνικό κοινό μετά τη μεγάλη της επιτυχία «Γάμος αλά ελληνικά». Μάλιστα, όπως ακούγεται στους καλλιτεχνικούς κύκλους, η ελληνικής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ θέλει να συνεργαστεί και στο θέατρο με τον Αλέξη Γεωργούλη και ένα μιούζικαλ είναι ο επόμενος στόχος της.

Το πιο κοσμοπολίτικο ζευγάρι της σόουμπιζ έχουν γίνει ο Ηλίας Πανταζόπουλος και η Ρία Αντωνίου. Ο λόγος; Αρέσουν και στους δύο πάρα πολύ τα ταξίδια και όταν έχουν την ευκαιρία, αποδρούν εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας. «Στον Ηλία άρεσε πάντα να ανακαλύπτει ομορφιές σε άλλες χώρες και την αγάπη του αυτή την έχει μεταδώσει και στη Ρία», μας αποκάλυψε στενός φίλος του ζευγαριού. Έτσι, μετά το Λονδίνο και την απόδραση της Καθαράς Δευτέρας στον Παρνασσό, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ο Ηλίας έκανε έκπληξη στη Ρία ένα εξωτικό ταξίδι στο Περού και συγκεκριμένα στο οροπέδιο Μάτσου Πίτσου στην αρχαία πρωτεύουσα των Ίνκας. Το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το πότε θα κάνει το ταξίδι, αλλά μάλλον θα το πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι. Διπλή η χαρά για τη Ρία, λοιπόν, καθώς πρόσφατα σε διεθνές διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στο Διαδίκτυο κέρδισε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ψήφους από όλο τον κόσμο. Η Ρία μάλιστα έχει δεχθεί αυτόν τον καιρό μια πρόταση για διεθνές κάστινγκ, που αφορά κορυφαίο οίκο μόδας του Μιλάνου, όμως σκέφτεται σοβαρά αν θα κάνει αυτή τη συνεργασία? Ο λόγος είναι ότι δεν θέλει να μένει πολύ καιρό μακριά από τον αγαπημένο της, που, ούτως ή άλλως, τον εμπιστεύεται για κάθε μικρό ή μεγάλο επαγγελματικό της βήμα.

Τις πιο απίθανες συνταγές έμαθε στα μέρη όπου πήγε για τα γυρίσματα του «Extreme Sommer» ο Κώστας Σόμμερ. Αυτή όμως που του έκανε μεγάλη εντύπωση, όπως συζητούσε σε φίλους του, ήταν ένα γευστικό πιάτο από την Αριζόνα με μαγειρεμένο κροταλία! Πολύ θα ήθελε να τη φέρει και στο δικό του εστιατόριο, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Κι αυτό, αφού ο κροταλίας είναι δηλητηριώδης και αν δεν μαγειρευτεί σωστά, μπορεί να τον φας και να πεθάνεις! Οπότε, του κόπηκε η όρεξη του Κώστα.

Μια μεγάλη αδυναμία έχει ο Κώστας Σπυρόπουλος: τα μανικετόκουμπα. Έχει μια φοβερή συλλογή και κάθε φορά φοράει διαφορετικό ζευγάρι. Μάλιστα, πρόσφατα η σύζυγός του Μαρίνα Ασλάνογλου του έκανε δώρο ένα ζευγάρι, το οποίο δεν αποχωρίζεται, όπως και αυτά που θεωρεί το γούρι του και έχουν επάνω χαραγμένη τη μορφή του Τζέιμς Ντιν.

Mπορεί η εκρηκτική Δωροθέα Μερκούρη να διαφημίζει γνωστή μάρκα σαμπουάν για τα μαλλιά της, που είναι υπέροχα, αλλά και το σώμα της είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το μυστικό της, όπως συζητούσαν σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι, είναι η γιόγκα anousara, που περιέχει ασκήσεις με πολύ κίνηση και ροή, με την οποία ασχολείται πολλά χρόνια, αλλά και το φλαμένκο, που είναι το αγαπημένο της χόμπι. Επίσης, προτιμάει να κυκλοφορεί με το ποδήλατό της στην πόλη, ενώ διανύει κάθε μέρα αρκετά χιλιόμετρα με τα πόδια. Όσο για το φαγητό της, μαγειρεύει υγιεινά και ελαφριά, αποφεύγει το κρέας και το βράδυ προτιμά να τρώει μια σαλάτα ή μια σούπα λαχανικών. Κάποιες φορές βέβαια δεν αντιστέκεται στη σοκολάτα, που είναι η αδυναμία της. Την επόμενη μέρα όμως την περνάει μόνο με λαχανικά, τις περισσότερες φορές κολοκυθάκια βραστά και φρούτα, με πιο αγαπημένο της την παπάγια.

Το ότι είναι μία από τις πιο όμορφες και sexy γυναίκες η Μαρία Σολωμού μπορεί η ίδια, που είναι πολύ απλή, να μην το πιστεύει, αλλά ο καθρέφτης δεν λέει ποτέ ψέματα. Μάλιστα, πρόσφατα γνωστό ανδρικό περιοδικό της έκανε πρόταση να φωτογραφηθεί γυμνή. Ποια ήταν η απάντησή της; Αρνήθηκε ευγενικά...

Φαντάζεστε τη φοβερή Θεοπούλα του «Παρά πέντε» να μπλέκει με τη δαιμόνια Πουλχερία του «Λάκη του γλυκούλη»; Κι όμως, το σκέφτηκε και το κάνει πράξη ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Γιάννης Χουβαρδάς, που έκλεισε την Έφη Παπαθεοδώρου και την Τιτίκα Σαρηγκούλη για την παράσταση που ετοιμάζει για τα τέλη Απριλίου στο Θέατρο «Rex»-Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη». Πρόκειται για το έργο «Ο εφιάλτης της ευτυχίας» της Γιουστίνε ντελ Κόρτε. Μην περιμένετε όμως κωμικές καταστάσεις, γιατί η αναζήτηση της ευτυχίας που πραγματεύεται το έργο είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Το ίδιο θα ανακαλύψουν, τουλάχιστον επί σκηνής, και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με τη Θέμιδα Μπαζάκα.