Η Ζιζέλ παντρεύτηκε κρυφά!

27.02.2009
Με μια σεμνή τελετή ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια παντρεύτηκαν η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπράντι.

Με μια σεμνή τελετή ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια παντρεύτηκαν η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) και ο Τομ Μπράντι (Tom Brady).

Ο γάμος έγινε χτες, Πέμπτη, 26/2/09, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, στην καθολική εκκλησία της Σάντα Μόνικα που βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από την παραλία. Τις βέρες έφερε στο ζευγάρι (κατά το αγγλοσαξωνικό έθιμο) ο γιος του Μπράντι, ηλικίας 1,5 έτους Τζον Έντουραντ Τόμας (John Edward Thomas) που απέκτησε από τη σχέση του με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάν (Bridget Moynahan).

Η νύφη φορούσε ένα μακρύ εφαρμοστό στράπλες φόρεμα των Dolce & Gabbana, σε ιβουάρ απόχρωση, μακρύ πέπλο με ροζ απλικέ τριαντάφυλλα και μια σατέν κορδέλα στα μαλλιά. Τα τρία σκυλιά της Ζιζέλ φορούσαν κολάρα ασορτί με το πέπλο, επίσης Dolce & Gabbana.

Στη συνέχεια το ζευγάρι γιόρτασε την ένωσή του με μια μικρή δεξίωση στο σπίτι του στο Μπρέντγουντ.

Ο 31χρονος παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου και το 28χρονο μοντέλο, είχαν αρραβωνιαστεί τον περασμένο μήνα, αλλά είναι μαζί από το 2006. "Της έκανε πρόταση κι εκείνη δέχτηκε", είπε στο περιοδικό People, φίλος των νιόπαντρων.

Βίον ευτυχήν και ανθόσπαρτον, λοιπόν! Και γιατί όχι, αφού αν κρίνουμε από αισθητική άποψη οι δυο τους είναι απόλυτα ταιριαστοί.