Η Ανιστον "έβαλε τα γυαλιά" στον Μάγιερς

26.02.2009
Ο Τζον Μάγιερ μπορεί να συνόδευσε την Τζένιφερ Άνιστον στα Όσκαρ για "ηθική υποστήριξη", αλλά στην πορεία οι ρόλοι αντιστράφηκαν αφού είχε περισσότερο άγχος από την δημοφιλή ηθοποιό και εκείνη ανέλαβε να τον ηρεμήσει!

Ο Τζον Μάγιερ (John Mayer), μπορεί να συνόδευσε την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) στα Όσκαρ (Oscar) για ηθική υποστήριξη, αλλά στην πορεία οι ρόλοι αντιστράφηκαν αφού είχε περισσότερο άγχος από την δημοφιλή ηθοποιό και εκείνη ανέλαβε να τον ηρεμήσει!

"Τα Όσκαρ δεν είναι ο κόσμος μου. Νιώθω εκτός κλίματος", αποκάλυψε την Τετάρτη, ο 31χρονος τραγουδιστής σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ενώ τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Γκράμι (Grammy) και Οσκαρ:

"Όπως και να το κάνουμε τα Όσκαρ είναι άλλου επιπέδου. Ακόμη και αν έχεις την εμπειρία ενός βραβείου Γκράμι, όταν μπαίνεις στο Κοdak Theater, καταλαβαίνεις γιατί θεωρείται η λαμπρότερη εκδήλωση του κόσμου... Σου κόβονται τα πόδια.

Είπε επίσης ότι αν και αρχικά πήγε στα Όσκαρ για να συμπαρασταθεί στην Τζένιφερ, που είχε να παρουσιάσει βραβείο, μπροστά στον πρώην άντρα της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), τελικά εκείνη αποδείχτηκε πιο ήρεμη και σίγουρη για τον εαυτό της.

"Η Τζένιφερ πήρε την κατάσταση στα χέρια της και με έβγαλε από την δύσκολη θέση συστήνοντας με σε όλους! Είχε πολλή πλάκα!" δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο συνοδός της Άνιστον, δεν έκρυψε ότι είναι ντροπαλός και νοιώθει αμηχανία όταν βρίσκεται με κόσμο δίπλα σε μια διάσημη γυναίκα.

"Όταν βγαίνουμε έξω, τα βλέμματα όλων στρέφονται πάνω μας. Αρχίζουν να ψιθυρίζουν μεταξύ τους λέγοντας: 'Κοίτα με ποια είναι'! Όλο αυτό είναι παράξενο για μένα! Μάλλον θα πρέπει να ωριμάσω ή δεν ξέρω...;".

Ετσι η ιδέα να περπατήσεις στο κόκκινο χαλί και να μπεις στο φωτογραφικό άλμπουμ του Χόλιγουντ σου μένει αξέχαστη: "Όταν φοράς ένα καταπληκτικό κουστούμι και έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας, κι εκείνη το ξέρει καλά, όλα κυλάνε ωραία!"

Όταν τον ρώτησαν αν η Ανιστον επέλεξε τα Όσκαρ για την πρώτη μεγάλη δημόσια εμφάνιση τους, εκείνος απάντησε: "Μάλλον κάποια στιγμή νοιώθεις άνετα και κάνεις τις επιλογές σου. Νομίζω ότι μετά απο ένα χρόνο μαζί, έχουμε τη δυνατότητα να πούμε: "Πάμε μαζί στα Όσκαρ, να περάσουμε καλά!

Ωστόσο, κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Μάγιερ εκδήλωσε την ανησυχία ότι οι θαυμαστές του μπορεί να παρερμηνεύσουν αυτά που είπε για την Ανιστον.