Μια χορεύτρια ανάμεσά τους;

23.06.2010
Μια γυναίκα μπορεί να ανάψει φωτιές και μάλιστα μεγάλες! Πόσο μάλλον αν μπει ανάμεσα σε ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό ανδρικό δίδυμο.

Μια γυναίκα μπορεί να ανάψει φωτιές και μάλιστα μεγάλες! Πόσο μάλλον αν μπει ανάμεσα σε ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό ανδρικό δίδυμο. Ο λόγος για τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο, που ψιθυρίζεται ότι από την ερχόμενη σεζόν δεν θα είναι μόνοι τους στο πλατό του «10 με 1 μαζί». Έρχεται η Έρρικα Πρεζεράκου!

Η αποκάλυψη του «Dancing With the Stars» είναι το... αουτσάιντερ που έγινε φαβορί. Η πρωταθλήτρια του στίβου που όχι μόνο έχει εντυπωσιάσει το κοινό, αλλά που προαλείφεται για σταρ της ΤV! Αν και οι πληροφορίες την ήθελαν να μπαίνει στην... κουζίνα του ΑNT1 για το ριάλιτι «Τοp Chef», τα νεότερα από το κανάλι τη θέλουν «σφήνα» ανάμεσα στους Καραμεροχαριτάτους.

Μπορεί το δίδυμο να έφερε τα πάνω κάτω στο πρωινό τηλεοπτικό σκηνικό και να έχει πετύχει υψηλές τηλεθεάσεις, πάντα όμως μια ωραία παρουσία είναι απαραίτητη. Απόδειξη η γυμνάστρια της εκπομπής του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου «10 με 1 μαζί» Σοφία Πασχάλη, που κατάφερε να γίνει δημοφιλής με τις ασκήσεις γιόγκα. Τώρα που ήρθε ο... τυφώνας Έρρικα Πρεζεράκου στον AΝΤ1 φαίνεται ότι η γυμναστική του «10 με 1 μαζί» θα αποκτήσει άλλη «μούσα». Άλλωστε, το «Replace», γυμναστική μαζί με παιχνίδι που λάνσαρε πρόσφατα στην Ελλάδα η Έρρικα, έχει εντυπωσιάσει τους υπεύθυνους του καναλιού, που θέλουν να εντάξουν νέα πράγματα στο πρωινό, καθώς ο ανταγωνισμός από τη νέα σεζόν αναμένεται μεγαλύτερος.

Πάντως, οι δύο παρουσιαστές, λένε άτομα από το περιβάλλον τους, δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν με την ιδέα, γιατί τα φώτα της δημοσιότητας είναι σίγουρο ότι θα πέσουν στην όμορφη Έρρικα, που έχει και ταμπεραμέντο. Όσο για την ίδια, περιμένει τις επίσημες προτάσεις.