Σώθηκε από θαύμα!

18.06.2010
Τροχαίο ατύχημα είχε ο Γιάννης Σπαλιάρας λίγες ώρες μετά το πάρτι των γενεθλίων του σε γνωστό club.

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Γιάννης Σπαλιάρας λίγες ώρες μετά το πάρτι των γενεθλίων του σε γνωστό club. H μαύρη Corvette, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός ηθοποιός-μοντέλο στην oδό Ποσειδώνος, ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε μια κολόνα της ΔΕΗ.

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η αγαπημένη του Ειρήνη, ο νέος έρωτας του Γιάννη, και κατευθύνονταν προς το σπίτι του στον Άλιμο. Ευτυχώς, οι αερόσακοι λειτούργησαν έγκαιρα και κανένας από τους δύο δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά. Το πολυτελές αυτοκίνητο του Γιάννη, όμως, υπέστη πολλές ζημιές, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, που φαίνεται να ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ. Δεν πρόλαβαν να χαρούν τα γενέθλια του νεαρού ηθοποιού και το ατύχημα αυτό τους ανάγκασε να αλλάξoυν το πρόγραμμά τους. Ακύρωσαν λοιπόν το προγραμματισμένο τους ταξίδι για την Κάρπαθο, όπου θα συνδύαζαν δουλειά και διακοπές, αφού ο Γιάννης έχει στην ιδιοκτησία του ένα club διασκέδασης εκεί.

Η 25άχρονη αεροσυνοδός τον έχει απογειώσει!
Με σωματικά προσόντα μοντέλου, ξανθιά με έντονα εκφραστικά μαύρα μάτια και σαρκώδη χείλη, η 25άχρονη αεροσυνοδός έχει... κλέψει την καρδιά του Γιάννη. Είναι μαζί εδώ και δύο μήνες και δείχνουν τρισευτυχισμένοι, ενώ όπου και να βρεθούν δεν περνούν απαρατήρητοι. Όσοι επισκεφθούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές την Κάρπαθο θα τους συναντήσουν σίγουρα εκεί, αφού ο Γιάννης και η Ειρήνη θα παραμείνουν στο νησί έως το τέλος Αυγούστου.