Η Ανι Λόρακ θα γράψει για τον Ρουβά;

19.11.2008
Τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Γιουροβίζιον τον βρήκαμε (και μάλιστα καλοκαιριάτικα) και δεν είναι άλλος από τον Sakis Ρουβά. Τον συνθέτη που θα γράψει τη μουσική
Τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Γιουροβίζιον τον βρήκαμε (και μάλιστα καλοκαιριάτικα) και δεν είναι άλλος από τον Sakis Ρουβά. Τον συνθέτη που θα γράψει τη μουσική, επίσης, τον έχουμε βρει και είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Οπότε τι μας έχει απομείνει; Ο στιχουργός! Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκεται η ομάδα του Ρουβά και οι συνεργάτες του αναζητούν τους τέσσερις στιχουργούς για τα τέσσερα τραγούδια που θα παρουσιάσει ο καλλιτέχνης στον ελληνικό τελικό για την Γιουροβίζιον.

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και διάφορα. Ωστόσο, αυτά που φέρονται ως τα δύο επικρατέστερα για να γράψουν από ένα τραγούδι είναι η Ναταλία Γερμανού, που με το «Number one» έφερε την πρωτιά το 2005 και η Βίκυ Γεροθώδορου, η οποία πέρυσι έγραψε το υποψήφιο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη. Έλα, όμως, που ανάμεσα στις προτάσεις ακούστηκε κι ένα όνομα - έκπληξη, που αν ισχύει στην πραγματικότητα, τότε θα έχουμε... άλλα κόλπα ανατολικού μπλοκ!

Ακούγεται ότι η Άνι Λόρακ, η οποία πέρυσι στο Βελιγράδι διαγωνίστηκε με την Ουκρανία, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, θα γράψει το τρίτο υποψήφιο τραγούδι του Sakis. Τους δυο καλλιτέχνες συνδέει ο Ρώσος, Κίρο Γκλιγκόροφ ο οποίος είναι φίλος με τον Ρουβά και μάνατζερ της Λόρακ. Μάλιστα, η ίδια είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα, ενώ το ίδιο μπορείς να πεις ότι νιώθει και η ελληνική αποστολή, αφού σε περίπτωση που κερδίσει το τραγούδι της Ουκρανής, αυτόματα ως χώρα αποκτούμε... πρόσβαση στο ισχυρό ανατολικό μπλοκ. Κι όλοι ξέρουμε ότι αυτό στην Γιουροβίζιον... «ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις»!