Νάντια Κοντογεώργη: Τελικά έβγαλε ή δεν έβγαλε πολλά χρήματα από το «Κάτω Παρτάλι»;

13.09.2024
Νάντια Κοντογεώργη: Τελικά έβγαλε ή δεν έβγαλε πολλά χρήματα από το «Κάτω Παρτάλι»;
Papadakis Press
Η ηθοποιός αναγνωρίζει τι της πρόσφερε η συγκεκριμένη σειρά κι ας κατέληξαν τελικά στα δικαστήρια

Μπορεί να πέρασε μια περιπέτεια η Νάντια Κοντογεώργη, αλλά και όλοι ηθοποιοί της σειράς «Κάτω Παρτάλι» για να καταφέρει να πάρει ένα μέρος των δεδουλευμένων της αλλά αυτό δεν αναιρεί για την ίδια αυτό που κέρδισε με τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά.

Ο ρόλος της ως «Βίβιαν» τότε την έκανε εν μία νυκτί πρωταγωνίστρια και η ίδια δεν το ξεχνά. Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή των Rainbow Mermaids η ηθοποιός μίλησε για την τεράστια επιτυχία της σειράς αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν και τελικά αν η καριέρα της πήγε όπως φανταζόταν:

«Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα είχα φανταστεί και λίγο καλύτερα. Έλεγα πως τα πρώτα 10 χρόνια θα κάνω δεύτερους και τρίτους ρόλους, θα τρέχω από ακρόαση σε ακρόαση για να αρχίζω να το χτίζω κι έτσι έγινε. Είχα κάνει και κάποιους πρωταγωνιστικούς αλλά δεν είχα γίνει γνωστή, έκανα σταθερά βήματα και στη δεκαετία ήρθε το Παρτάλι», περιγράφει η Νάντια Κοντογεώργη και συνεχίζει:

«Από εκεί και πέρα άνοιξε ο δρόμος να κάνω τα πρωταγωνιστικά που ήθελα, γιατί ο παραγωγός, αν ο κόσμος ξέρει την άλλη από την τηλεόραση και θέλει να την δει στο θέατρο, θα της εμπιστευθεί ένα μεγάλο θέατρο. Αλλά αυτό χτίζεται»

Σε ερώτηση για το αν έβγαλε πολλά λεφτά από την επιτυχημένη κωμωδία του MEGA, η Νάντια Κοντογεώργη απάντησε:

«Τα εν οίκω μη εν δήμω. Είναι γνωστό ότι, επειδή το κανάλι έκλεισε, και εμείς ήμασταν στα δικαστήρια, έγινε ένας εξωδικαστικός διακανονισμός και πήραμε ένα ποσοστό από τα χρωστούμενα. Οπότε η απάντηση είναι αρχικά όχι αλλά από το Κάτω Παρτάλι μου άνοιξαν πολλές πόρτες που μου έφεραν αφθονία και αυτό το χρωστάω στο Κάτω Παρτάλι, οπότε τελικά η απάντηση είναι ναι».

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2024 - 13:00