Σάντρα Βουτσά:Πώς σχολίασε τις αποκαλύψεις του Άνθιμου Ανανιάδη για τον πατέρα της Κώστα Βουτσά

12.09.2024
Σάντρα Βουτσά:Πώς σχολίασε τις αποκαλύψεις του Άνθιμου Ανανιάδη για τον πατέρα της Κώστα Βουτσά
Papadakis Press
Ο Άνθιμος μίλησε για οικονομικές δυσκολίες του αείμνηστου ηθοποιού

Μια συνέντευξη του Άνθιμου Ανανιάδη στο περιοδικό OK! και τον Αστέρη Κασιμάτη αποκάλυψε άγνωστα κομμάτια της ζωής του Κώστα Βουτσά που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια.

Ο Άνθιμος μεγάλωσε έχοντας τον Κώστα Βουτσά ως δεύτερο πατέρα του αφού εκείνος υπήρξε παντρεμένος με τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη για πολλά χρόνια και μάλιστα όταν ο ίδιος ήταν ακόμα μικρό παιδί και πραγματικά του φέρθηκε ως μπαμπάς.

«Ο Κώστας Βουτσάς τότε που ήταν με τη μητέρα μου αντιμετώπιζε πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση», είπε αρχικά ο Άνθιμος Ανανιάδης και συνέχισε:

«Ο Κώστας ήταν φοβερός στο να κρατάει τις ισορροπίες. Εγώ όμως τον έβλεπα ότι πονούσε πολύ, επειδή δεν ήταν χαρούμενη η μητέρα μου. Θυμάμαι, του είχα πει: «Μην ξανασκεφτείς τα οικονομικά. Θα δουλέψω εγώ». Τότε είχα αναλάβει PR σε ένα club και ήμουν 15 χρονών. «Είμαι εδώ για σένα. Δεν θέλω τίποτα. Μη τυχόν σκεφτείς ότι πρέπει να μου αφήσεις χρήματα αν φύγεις από τη ζωή.

Φοβόταν τότε μην πεθάνει. Άλλωστε, μου είχε αφήσει τόσα πολλά ως άνθρωπος. Είχε μπει στη ζωή μου χωρίς να μου οφείλει τίποτα. Θα μπορούσε σε κάθε περίπτωση να πει: αυτό το παιδάκι δεν με ενδιαφέρει. Τον ενδιέφερα όμως και με αγάπησε»

Ενώ περιέγραψε ότι αυτή η σχέση ζωής δεν επηρέασε τη δική του σχέση με τον βιολογικό του πατέρα:

«Ο πατέρας μου ήταν και είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν πολύ καλοί φίλοι με τον Κώστα. Φαντάσου ότι στην ορκωμοσία μου στον στρατό βγάλαμε φωτογραφία όλοι μαζί, ενώ ο Κώστας, ο πατέρας μου και η μητέρα μου. Αυτό είναι modern family (γελάει). Ο πατέρας μου ζει στην Κατερίνη. Ήταν επιχειρηματίας, είχε εργοστάσιο αλλά ανέκαθεν ασχολούταν και με τα πολιτιστικά. Μοιάζει πάρα πολύ στον Βουτσά. Είναι σχεδόν ίδιοι, με άλλο χρώμα μαλλιών. Ακόμα και στις εκφράσεις μοιάζουν».

Σήμερα η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα μίλησε για αυτά που είπε ο Άνθιμος στην εκπομπή Summer’s Cool.

«Ο Άνθιμος αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου και εκείνος τον Άνθιμο. Ποιος επαγγελματίας δεν έχει περάσει τα πάνω και τα κάτω του; Και ειδικά στα καλλιτεχνικά, που είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην Ελλάδα. Εδώ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχει βγει και έχει πει δημόσια ότι ξεπούλησε τα πάντα για να μπορέσει να κάνει θέατρο», είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

«Ο πατέρας μου πάντα πέρναγε περιόδους που πήγαιναν πολύ καλά οι παραστάσεις, ήταν και θεατρικός παραγωγός. Έσκιζε η παράσταση, ουρές ο κόσμος, γινόταν χαμός. Και θυμάμαι και περιόδους που δεν πήγαινε καλά η παράσταση αλλά ο πατέρας μου ήταν «καμικάζι» στο θέατρο. Όταν του έλεγαν ότι ένα έργο θα πάει καλύτερα στην πορεία, εκείνος έλεγε: όχι, θα την κατεβάσουμε και θα ανεβάσουμε άλλη», είπε η Σάντρα Βουτσά αρχικά και συνέχισε:

«Οι καλλιτέχνες προσπαθούν για τα αυτονόητα, είναι κάτι που υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς. Ο πατέρας μου είχε έμφυτα όλα αυτά τα NLP και το life coaching. Έλεγε: ό,τι προβλήματα και να σου συμβαίνουν στη ζωή, όλα διορθώνονται και λύνονται. Δεν καθόταν να κλαίει τη μοίρα του».

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2024 - 13:02