Κατερίνα Λάσπα: «Η οικονομική ζημιά που έχω υποστεί είναι τεράστια. Πάνω από 400.000 Ευρώ»

12.09.2024
Κατερίνα Λάσπα: «Η οικονομική ζημιά που έχω υποστεί είναι τεράστια. Πάνω από 400.000 Ευρώ»
Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη

Όπως κάθε χρόνο την τελευταία 5ετία η Κατερίνα Λάσπα τα καλοκαίρια της τα περνάει στη Σέριφο. Εκεί που έχει δημιουργήσει την επιχείρησή της, ένα όμορφο beach bar που το έχει ονομάσει Saan στην πανέμορφη παραλία Γάνεμα στη νότια πλευρά του νησιού.

KATERINA_LASPA_SAAN_SERIFOS_2_844a8.jpg

Αυτή τη χρονιά όμως βρέθηκε αντιμέτωπη με καταγγελίες σε βάρος της ότι λειτουργεί παράνομα και ξαφνικά το μαγαζί έκλεισε με την ίδια να δίνει μάχη όλο το καλοκαίρι για την επανελειτουργία του.
Σε συνέντευξη που έδωσε το περιοδικό OK! και στον Αστέρη Κασιμάτη η Κατερίνα Λάσπα μίλησε ανάμεσα σε άλλα για αυτό το θέμα:

«Ήμουν απόλυτα νόμιμη, κάθετα και ξεκάθαρα. Εδώ και μια πενταετία δέχομαι μια πολεμική, πριν ακόμη αρχίσω να δημιουργώ τον χώρο. Όχι από το σύνολο των κατοίκων αλλά από 2-3 πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, που τυγχάνει μάλιστα οι δύο να μην είναι καν από τη Σέριφο», ξεκαθαρίζει η ίδια και συνεχίζει:

«Πέρσι και φέτος υπήρξε κορύφωση αυτής της πολεμικής. Από τις 13 Ιουλίου σφραγίστηκε η επιχείρησή μου. Ακόμη και στην ένσταση που έκανα απάντηση δεν πήρα. Η οικονομική ζημιά και πέρσι και φέτος που έχω υποστεί από χρήματα που δεν έχω είναι τεράστια. Πάνω από 400.000 ευρώ! Αυτός ο χώρος για να επαναλειτουργήσει και μόνο, με προσωπικό και προμήθειες και τα πάντα, χρειάζεται τουλάχιστον 50.000 ευρώ»

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία τοπικής αρχής και κάποιων επιχειρηματιών. Είμαι σχεδόν η μοναδική περίπτωση «επωνυμοφαγίας» με την αντίστροφη μορφή. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα μέσο ή δίοδο που να διευκολύνει καταστάσεις. Εδώ και πέντε χρόνια είμαστε μονίμως στα δικαστήρια.

Για μένα ήταν μια ψυχοφθόρα και κοστοβόρα διαδικασία. Έχω ταλαιπωρηθεί και αδικηθεί κατάφορα αλλά θεωρώ ότι σε λίγο καιρό η ιστορία θα ολοκληρωθεί. Ο χώρος θα εξακολουθήσει να υπάρχει για τα επόμενα 12 χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι η νομιμότητα θα επανέλθει ακόμα και στον τρόπο λειτουργίας και αποφάσεων τοπικών αρχόντων και διαδικασιών» είπε η Κατερίνα Λάσπα που πέρασε όλο το καλοκαίρι της εκεί προσπαθώντας να λύσει το θέμα και να μη ρημάξει και αυτό που έχει φτιάξει, ενώ γιόρτασε και τα γενέθλιά της με φίλους στον χώρο του μαγαζιού της που ήταν και παραμένει κλειστό.

KATERINA_LASPA_SAAN_SERIFOS_3_e6d59.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2024 - 11:52