Ποιος είναι ο Michael Polansky, ο αρραβωνιαστικός της Lady Gaga;

Ποιος είναι ο Michael Polansky, ο αρραβωνιαστικός της Lady Gaga;
Δεν θα πιστέψετε ποιος έκανε το κονέ.

Δεν το έχετε ακούσει; Η Lady Gaga και ο Michael Polansky είναι αρραβωνιασμένοι. Η Gaga είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι ο σύντροφός της των τελευταίων πέντε ετών της έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο Απρίλιο, αφού πέρασαν τη μέρα τους σκαρφαλώνοντας σε βράχια. Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε μετά από πολλές εικασίες: στα τέλη Ιουλίου, ο Γάλλος Πρωθυπουργός Gabriel Attal δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok όπου φαίνεται η Gaga να αναφέρεται στον Polansky ως τον αρραβωνιαστικό της κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Το βίντεο έγινε αμέσως viral.

Πολλά από τα σχόλια προήλθαν από το φανατικό κοινό της Gaga, τους «Little Monsters», οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την είδηση πως θα παντρευτεί τον σύντροφό της, εδώ και τέσσερα χρόνια. Παρ' όλα αυτά, αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόντουσαν ποιος είναι, καθώς οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Τώρα, ο κόσμος έχει τις απαντήσεις, καθώς τόσο η Gaga όσο και ο Polansky μίλησαν εκτενώς για τη σχέση τους στη Vogue. Παρακάτω, ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε για τον Michael Polansky.

Είναι ο CEO του The Parker Group του Sean Parker

Ο Polansky είναι διευθύνων σύμβουλος του The Parker Group, μιας εταιρείας που διαχειρίζεται τις επιχειρηματικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες του ιδρυτή του Napster και επενδυτή του Facebook, Sean Parker. (Ο Parker υποδυόταν από τον Justin Timberlake στην ταινία The Social Network που αναφερόταν στην ίδρυση του Facebook.)

AP24248608053748 7f226

Είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ

Ο Polansky σπούδασε εφαρμοσμένα μαθηματικά και επιστήμη υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, από το οποίο αποφοίτησε το 2006. Σπούδαζε στο ίδιο πανεπιστήμιο την ίδια εποχή με τον Mark Zuckerberg, ο οποίος διάσημα εγκατέλειψε τις σπουδές του το 2004 για να επικεντρωθεί στο Facebook.

Η μητέρα της Lady Gaga έκανε το κονέ

Ο Polansky και η μητέρα της Gaga, Cynthia Germanotta, γνωρίστηκαν το 2019, καθώς συμμετείχαν και οι δύο σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. (Ο Polansky ασχολείται με το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Parker, ενώ η Germanotta είναι επικεφαλής του Ιδρύματος Born This Way της κόρης της). «Η μαμά μου τον γνώρισε και μου είπε, "Νομίζω πως γνώρισα τον άντρα που θα παντρευτείς", κι εγώ της απάντησα, "Δεν είμαι έτοιμη να γνωρίσω τον άντρα που θα παντρευτώ!"» εξήγησε η Gaga. Λίγους μήνες αργότερα, και οι δύο παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του Sean Parker στο Λος Άντζελες. Η Gaga τον αναζήτησε και τελικά μίλησαν για ώρες. «Δεν ήξερα πολλά γι' αυτήν και πραγματικά δεν ήμουν σίγουρος τι να περιμένω», είπε ο Polansky. «Με εντυπωσίασε αμέσως η ζεστασιά της και η ανοιχτότητά της, ήταν τόσο ειλικρινά περίεργη να μάθει για τη ζωή μου στη Μινεσότα».

Έγιναν επίσημο ζευγάρι στο Super Bowl του 2020

Η Gaga και ο Polansky έκαναν δημόσια τη σχέση τους στο Super Bowl του 2020 στο Μαϊάμι. Μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εμφανίσεις σε πάρτι, η Gaga παρουσίασε επίσημα τον Polansky στο Instagram: «Περάσαμε υπέροχα στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά τέρατα και τους θαυμαστές μου, είστε οι καλύτεροι!» έγραψε η Gaga, δίπλα σε μια φωτογραφία τους να αγκαλιάζονται σε ένα γιοτ.

AP24248608940955 23ebd

Η σχέση τους δυνάμωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Ο Polansky και η Gaga πέρασαν έναν χρόνο σε καραντίνα στο σπίτι της στο Μαλιμπού και ήταν τότε που ερωτεύτηκαν βαθιά. «Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στην καριέρα μου από την εφηβεία μου. Και το δώρο εκείνης της περιόδου ήταν ότι κατάφερα να επικεντρωθώ εντελώς στη σχέση μου. Γνώρισα έναν απόλυτα υποστηρικτικό, στοργικό άνθρωπο που ήθελε να με γνωρίσει, πέρα από τη Lady Gaga», είπε η τραγουδίστρια στη Vogue. Ο Polansky πρόσθεσε ότι η πανδημία τους επέτρεψε να ζήσουν μια «περίεργη μορφή κανονικότητας.»

AP24248608388446 11d4f

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2024 - 21:50