Ανδρέας Γεωργίου: Τρελό γλέντι με χορό πάνω στα τραπέζια με τους κουμπάρους πριν τον γάμο

Ανδρέας Γεωργίου: Τρελό γλέντι με χορό πάνω στα τραπέζια με τους κουμπάρους πριν τον γάμο
Εκτός Αγίας Νάπας το χθεσινοβραδινό γλέντι

Έτσι όπως το πάνε ο Ανδρέας Γεωργίου θα χρειαστεί διακοπές για να συνέλθει από τα γλέντια του επικείμενου -σε λίγες ώρες- γάμου του με την Σιμώνη Χριστοδούλου. Το χθεσινό τραπέζι πάντως δεν έγινε στην περιοχή που θα γίνει κι ο γάμος.

Έγινε 8 χιλιόμετρα μακριά στο Παραλίμνι σε παραδοσιακή ταβέρνα και ο μέλλων γαμπρός ήταν περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους. Δεν γνωρίζουμε τις παραδόσεις -και ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε από την αρχή οτι επιθυμούν με την Σιμώνη του να είναι ο γάμος τους παραδοσιακός, αλλά αν καταλάβαμε καλά από ότι είδαμε κι απ' ότι γνωρίζουμε για το πρόγραμμα του τετραημέρου σήμερα δεν υπήρχε συγκεκριμένο event για τους καλεσμένους.

Προφανώς είναι ένα pre wedding για τους συγγενείς και τους κουμπάρους. Και το κέφι και εκεί χτύπησε κόκκινο με τον Ανδρέα Γεωργίου να ανεβαίνει μάχρι και πάνω στο τραπέζι όταν ακούστηκε το "Σήμερα γάμος γίνεται". Φυσικά χορέψαν και παραδοσιακά Κυπριακά τραγούδια και σε γενικές γραμμές το έκαψαν και το τελευταίο εργένικο βράδυ. Σε λίγες ώρες θα είναι πλέον παντρεμένος.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2024 - 03:09