Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτης: Ακυρώθηκε η παράστασή τους λόγω βροχής και δεν το...έκλαψαν, το...έκαψαν

Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτης: Ακυρώθηκε η παράστασή τους λόγω βροχής και δεν το...έκλαψαν, το...έκαψαν
Η Βίκυ Σταυροπούλου χόρεψε pole dance με Ηπειρώτικα!

Από νωρίς το απόγευμα βρισκόταν στο θέατρο Ε.Η.Μ Φρόντζου στα Ιωάννινα όλοι οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί της παράστασης Μπαμπάδες με Ρούμι καθώς εκεί θα έπαζαν χθες στα πλαίσια της περιοδείας τους. Και όλοι ήταν πανέτοιμοι αλλά ο καιρός δεν τους έκανε τη χάρη και λίγο πριν την έναρξη ξέσπασε δυνατή καταιγίδα που δεν έλεγε να κοπάσει.

Το κλίμα στα παρακήνια, όπως πάντα σε αυτή την παρέα μέσα στο χιούμορ και το κέφι. Έξω κατακλυσμός, μέσα κακός χαμός. Με όλους να περιμένουν να δουν αν τελικά θα ηρεμήσει ο καιρός και θα καταφέρουν να κάνουν την παράσταση που ήταν sold out.

Τελικά λόγω καιρού η παράσταση αναβλήθηκε για αύριο -καιρού θέλοντος- και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε πράξη αυτό που τους έλεγε στα παρασκήνια. Τους πήγε σε μια ταβέρνα όνειρο λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Ιωάννινα στη Δωδώνη όπου στην κυριολεξία το έκαψαν. Με τα Ηπειρώτικα να παίζουν, τους ίδιους να χορεύουν με τη Νίκη Λάμη να σέρνει τον χορό και την Βίκυ Σταυροπούλου να χορεύει Pole Dance στους Ηπειρώτικους ρυθμούς στην κοντινότερη κολώνα. Απίθανη παρέα.

«Στο υπέροχο "Με ρακι" στη Δωδώνη... Βροχή... Ακύρωση.. Αλλά το ηθικόν ακμαιότατον!!!! Αγάπη κέφι χορός χαρά α και καλή καρδιάααα ωρέεε!!! Μόνο έτσι γίνονται όλαααα!!!!» έγραψε η Σοφία Βογιατζάκη η οποία τράβαει και το βίντεο με το γλέντι!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2024 - 03:32