Ανήμερα στη γιορτή της ανακοίνωσε πως περιμένει δίδυμα

26.08.2024
Ανήμερα στη γιορτή της ανακοίνωσε πως περιμένει δίδυμα
Με ένα τρυφερό ποστ έκανε την ανακοίνωση

Διπλή χαρά για την ηθοποιό Ναταλία Κηρύκου που γνωρίζαμε μέσα από τις σειρές, Δικαίωση, Οι συμμαθητές, Έλα στη θέση μου και 8 λέξεις, η οποία πριν λίγη ώρα ανήμερα στην ονομαστική της γιορτή ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα.

«Πολύ ευτυχισμένη. Διπλά ευτυχισμένη !!» έγραψε βάζοντας μια σειρά φωτογραφιών στη θάλασσα όπου φαίνεται η προχωρημένη εγκυμοσύνη της, με τους συναδέλφους της να σπεύδουν να της ευχηθούν για τα χαρμόσυνα νέα.

Η γλυκιά ηθοποιός που σπούδαζε στα ΤΕΙ Χαλκίδας Διοίκηση Επιχειρήσεων και παράλληλα εργαζόταν για να είναι ανεξάρτητη στα 21 της αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να ακολουθήσει την καρδιά της που της φώναζε να γίνει ηθοποιός. Φαινόταν εξάλλου από μικρή η κλίση της.Μόλις έβλεπε στην τηλεόραση κάτι που της κέντριζε το ενδιαφέρον, μάζευε όλα τα παιδιά της οικογένειας και της γειτονιάς και έδινε τη δική της παράσταση Και ήταν το 2014 που έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο στη σειρά Δικαίωση.

Την εποχή πoυ υποδυόταν την Έρση στις 8 λέξεις, πριν από 4 χρόνια είχε δηλώσει στο Τύπος Tv:

-Εχεις κοινά σημεία με την Ερση σαν χαρακτήρας;

«Είμαι το ίδιο δυναμική αλλά όχι τόσο έκδηλα ζηλιάρα. Διεκδικώ με πάθος αυτό που θέλω και αγαπώ βαθιά όπως κι εκείνη».

-Στα ζητήματα του έρωτα αντιδράς κι εσύ όπως η ηρωίδα που υποδύεσαι;

«Είμαι το ίδιο πιστή και αφοσιωμένη στον σύντροφο μου και ίσως το ίδιο παρορμητική με την Ερση όταν αισθάνομαι ότι αδικούμαι. Το εκφράζω όμως με διαφορετικό τρόπο από εκείνη».

Τελευταία τροποποίηση στις 26.08.2024 - 23:00