H Σολωμού τραβάει τον Mente Fuerte να κάνει μπάνιο με τη σκυλίτσα της

20.08.2024
H Σολωμού τραβάει τον Mente Fuerte να κάνει μπάνιο με τη σκυλίτσα της
Και προαναγγέλει οτι τον έχει καλεσμένο στην εκπομπή της στο Youtube

Από τη Μάνη όπου περνάνε τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte με την παρέα τους, η ηθοποιός αποκάλυψε χθες πως στη νέα της εκπομπή Μαρία τη νύχτα στο youtube που θα βγει σήμερα απέναντί της κάθεται ο σύντροφός της.

Αυτό κι αν είναι ενδιαφέρον. Τα γυρίσματα έγιναν πολύ πριν φύγουν για τις διακοπές τους γι' αυτό και η Μαρία σε αυτά είναι ακόμα σγουρομάλλα ενώ πλέον τόσο η ίσια όσο και ο Mente και όλη η παρέα έχουν κάνει τα μαλλιά τους ράστα (προσφορά;)

MARIA_SOLWMOU_MENTE_MANI_3_4c186.jpg

Πολύ μας άρεσε όμως και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τη λεκτική τους συνάντηση on camera. Για άλλη μια φορά η Μαρία αποτέλεσε και έμπνευσή του για το τραγούδι "Αιώρα" στο οποίο αναφέρει και την σκυλίτσα της Μαρίας Σολωμού τη Μαύρα, λέγοντας στους στίχους πως θέλει προσοχή, χάδια κι αγκαλιές όπως και η αφεντικίνα της.

Και προφανώς ο Mente Fuerte τα δίνει απλόχερα και στις δύο αν κρίνουμε από το βίντεο που ανέβασε η Μαρία και τον δείχνει σε φουσκωτό στη θάλασσα νε έχει αγκαλιά του τη Μαύρα και να τη χαϊδεύει.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.08.2024 - 00:51