Ο Άρης Σοϊλέδης ζει τον έρωτά του με την Μαριλίνα έχοντας στο μπράτσο του την Αντωνά

21.08.2024
Ο Άρης Σοϊλέδης ζει τον έρωτά του με την Μαριλίνα έχοντας στο μπράτσο του την Αντωνά
Και εκείνος και η Μαρία προχώρησαν τη ζωή τους σε άλλες αγκαλιές αλλά τα tattoos έμειναν

Και ο Άρης Σοϊλέδης έχει πολλά tattoos πάνω του και όλα με ιδιαίτερη σημασία για εκείνον. Και ήταν το 2020 στα δύο χρόνια σχέσης με τη Μαρία Αντωνά και όντας σίγουρος τότε πως είναι η γυναίκα της ζωής του που αποφάσισε να κάνει το πρόσωπό της στο μπράτσο του!

Μεγάλο tattoo, δεν το χάνεις. Και αυτό ήταν και το βασικό σχόλιο του κόσμου στις φωτογραφίες που ανεβάζει με τη νυν αγαπημένη του Μαριλίνα Κυπαρίσση στη Μύκονο όπου εργάζεται εκείνη και ο Άρης βρίσκεται συνέχεια για να είναι μαζί της.

SOILEDIS_ANTWNA_STO_MPRATSO_TATOO_1_42c5f.jpg

«Αυτός αυτή κι η Αντωνά στο μπράτσο» «Όλα τα λεφτά στην δεύτερη φωτό που έχετε παρέα το Μαράκι …παντού μαζί σας να την βλέπετε» « στο τατουάζ είναι η αντωνά??? Πωπω θα σε ακολουθεί παντού» είναι μερικά από τα σχόλια του κόσμου που τα λες και πετυχημένα.

TATTOO_H_MARIA_STO_MPRATSO_eaa05.jpg

Και δεν έχει μόνο αυτό. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Μαρία Αντωνά έχει κι άλλο ένα που έκανε στους δύο μήνες της σχέσης τους, μια καρδιά με ένα Μ, εντάξει αυτό μπορεί να μείνει. Μαρία- Μαριλίνα. Από Μ και οι δύο.

Αν πάντως ψάχνει ιδέες να το σβήσει ή να το αλλάξει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν είχε απέναντί του τη Μαρία Αντωνά, το 2022 που ο Άρης ήταν στο Survivor και μιλούσαν για τα tattoos προφητικά είχε δηλώσει πως αν χωρίζανε και το είχε πάνω του θα της έβαζε γυαλιά και θα την έκανε αγνώριστη.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2024 - 11:15