Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, Λήδα, στην Παραολυμπιάδα στο Παρίσι

20.08.2024
Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, Λήδα, στην Παραολυμπιάδα στο Παρίσι
Αθλήτρια από μικρή πριν ενάμιση χρόνο διαπίστωσε πως πάσχει από σκλύρηνση κατά πλάκας

Η 19χρονη κόρη του αδικοχαμένου Αίαντα Μανθόπουλου αναχωρεί σήμερα για το Παρίσι προκειμένου να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο στίβο στο αγώνισμα των 100 μέτρων σπριντ.

Screenshot 20240820 130508 Facebook eeb70

Το όμορφο κορίτσι μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Περίμετρος», λίγο πριν την αναχώρησή της για την Παραολυμπιάδα που θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου (η συμμετοχή της Λήδας Μανθοπούλου είναι στις 31 Αυγούστου, το πρωί τα προκριατικά και το βράδυ στις 8 ο τελικός)

Η 19χρονη που υπήρξε αθλήτρια με διακρίσεις στον στίβο πριν από ενάμιση χρόνο διαπίστωσε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και όπως τονίζει η ίδια στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο και χρειάστηκε αρκετό διάστημα για να συνειδητοποιήσει τι γίνεται στο σώμα της. Είχε πόνους και ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να μπορέσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Χρειάστηκε έξι μήνες να συνηθίσει το σώμα της τις αλλαγές.

«Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Είναι κάτι, που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λήδα Μανθοπούλου που πήρε την πρόκριση για την Παραολυμπιάδα πριν από δύο μήνες.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.08.2024 - 13:06