Μαριέττα Χρουσαλά: Στη Μύκονο με machy machy μαγιό με την κόρη της

14.08.2024
Μαριέττα Χρουσαλά: Στη Μύκονο με machy machy μαγιό με την κόρη της
Διακοπές διαρκείας για την πρώην Σταρ Ελλάς και την οικογένειά της

Μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία θα απολαμβάνουν τη θάλασσα και τις παραλίες της Ελλάδας η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας έχοντας σχεδόν ως μόνιμη καλοκαιρινή έδρα τη Μύκονο.

Το ζευγάρι αγαπάει πολύ το κοσμοπολίτικο νησί και περνάει εκεί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του κάνοντας και κάποιες αποδράσεις με το σκάφος τους προς άλλα γειτονικά νησιά. Αυτές τις μέρες πάντως βρίσκονται στη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε στην παραλία με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους.

Εξοπλισμένοι μα μάσκες και αναπνευστήρες και με τη Μαριέττα να φοράει machy machy φούξια μαγιό με τη 12χρονη Μάργκω, το ζευγάρι χαλαρό έπαιξε για ώρα με τα παιδιά του στη θάλασσα. Εκτός από τη μεγαλύτερη κόρη τους Μάργκω, μαζί τους ήταν και ο 10χρονος Σπύρος και απών -η τουλάχιστον απών από τις φωτογραφίες- ο βενιαμίν της οικογένειας, ο 7χρονος Κωνσταντίνος.

Μετά από 14 χρόνια γάμου και τρία παιδιά η Μαριέττα και ο Λέων παραμένουν τόσο ερωτευμένοι, όσο και στο ξεκίνημα της σχέσης τους και σίγουρα μπαίνουν στη λίστα με τα #couplegoals.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.08.2024 - 22:04