Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δυο ώρες πεζοπορία με τον Πάρη στην πλάτη για ένα μοναδικό θέαμα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δυο ώρες πεζοπορία με τον Πάρη στην πλάτη για ένα μοναδικό θέαμα
Αγαπάει τη φύση και θέλει και ο γιος του να μάθει από μικρός

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπορεί να πηγαίνει με άνεση στα κοσμικά ξενοδοχεία και τις πολυτέλειες αλλά κατά βάθος προτιμάει το camping και την επαφή με τη φύση.

Γι’ αυτό και αγόρασε ειδικό βαν για εξορμήσεις ενώ και ως αυτοκίνητο έχει επιλέξει ένα δυνατό 4x4 για να μπορεί να μην κολλάει πουθενά στις εκδρομές που κάνει είτε οικογενειακά, είτε με τους φίλους του στα βουνά και τα λαγκάδια.

Και αυτές τις μέρες έχει εκείνος τον γιο του μαζί καθώς η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη Μύκονο στο πρώτο διήμερο που κανόνισε με τις φίλες της, όχι για δουλειά.-είχαν ξαναπάει για τη φωτογράφηση των ρούχων και των μαγιό της εταιρείας της- αλλά για καθαρή διασκέδαση.

Μάλιστα σε story που έκανε πριν φύγει ξεκαθάρισε πως θα κάνει μπλοκ όποιους της στείλουν πως είναι κακή μάνα γιατί αφήνει το παιδί στον μπαμπά του για να ξεσκάσει λίγο.

TOUNI_MPLOK_45cf1.jpeg

Η καλύτερή του, του Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχει τον Πάρη μαζί του. Και παρά τις δυσκολίες του να μετακινείσαι σε φαράγγια με μικρό παιδί, δεν πτοείται.

Η εκδρομή τους με φιλική παρέα του Δημήτρη, γίνεται στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων. Και χθες το πρόγραμμα είχε μια μοναδική εμπειρία, τον μεγάλο καταρράκτη της Τζούρτζιας, δηλαδή της Αγίας Παρασκευής, όπως ονομάζεται σήμερα, ένα μοναδικό μέρος που οι ντόπιοι ονομάζουν «Το μαντάνι του Δαίμονα» και προσφέρει ένα εντυπωσιακό σκηνικό με νερά που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων και σχηματίζουν μια όμορφη λίμνη.

Για να φτάσεις βέβαια εκεί προηγείται μια πεζοπορία περίπου δύο ωρών. Απόσταση που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε με τον Πάρη στην πλάτη του. Δεν το λες κι εύκολο. Σίγουρα όμως άξιζε τον κόπο!

Τελευταία τροποποίηση στις 08.08.2024 - 02:44