Μαρίνα Σάττι: Ποιά Charts; Ένα σχολείο χορεύει το Lalalala στην Ουγκάντα!

Μαρίνα Σάττι: Ποιά Charts; Ένα σχολείο χορεύει το Lalalala στην Ουγκάντα!
Ανάρπαστη παντού η Μαρίνα μετά την Eurovision

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έχει το εξής ιδίωμα. Ή θα φτιάξει καριέρες ή θα καταστρέψει. Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλαπλές φορές στην πορεία των χρόνων. Γι' αυτό και για κάθε καλλιτέχνη που αποφασίζει να εκπροσωπήσει τη χώρα μας η συμμετοχή έχει μεγάλα ρίσκα.

Για τη Μαρίνα Σάττι η Eurovision στο Μάλμε ήταν το σημείο απογείωσης της καριέρας της τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Το ότι είναι εξαιρετική τραγουδίστρια το γνωρίζαμε, όπως και το ότι εκτός από αυτό είναι και πανέξυπνη και εξαιρετική μουσικός με ανώτερες σπουδές στην Αμερική.

Το "Ζάρι" της μόνο αδιάφορο δεν πέρασε και παρά τη θέση εκτός δεκάδας -που τελικά δεν λέει και τίποτα- παραμένει υψηλά σε streams σε όλες τις πλατφόρμες με την Μαρίνα Σάττι και την εταιρεία της να κάνουν την εξυπνότερη κίνηση ever. Να κυκλοφορήσουν νέα δισκογραφική δουλειά πατώντας πάνω στη φόρα που κέρδισε η Μαρίνα Σάττι από τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ευφυέστατο.

Και τα τραγούδια ανάρπαστα, όπως και τα εισιτήρια στις συναυλίες της. Sold Out παντού. Και εδώ και στο εξωτερικό. Αλλά να δούμε τα παιδιά ενός σχολείου στην Ουγκάντα να χορεύουν ξέφρενα το Lalalala δεν το περιμέναμε. Μάλλον ούτε κι η ίδια. Κι όμως συνέβη και κάτι μας λέει πως αυτό είναι μόνο η αρχή για εκείνη.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.08.2024 - 01:58