Απίστευτο! Η Μαρία Κορινθίου ανέβηκε σε ψεύτικο γαϊδουράκι και την έκραξαν!

Απίστευτο! Η Μαρία Κορινθίου ανέβηκε σε ψεύτικο γαϊδουράκι και την έκραξαν!
Κάπως, κάπου έχουν λίγο ξεφύγει τα πράγματα

Διακοπές στα Κουφονήσια κάνει αυτές τις μέρες η Μαρία Κορινθίου με φιλική παρέα και δείχνει να περνάει καταπληκτικά στο όμορφο νησί.

Μαζί της και ο δημοσιογράφος Γιώργος Πράσινος με την ίδια να απολαμβάνει κάθε στιγμή ειδικά στα πιο απλά πράματα όπως ένα πακέτο κουλούρια που της έδωσαν για δώρο, μια κουβέντα σε ένα πεζούλι με μια άγνωστη κυρία, έναν χαλαρό περίπατο στα κατάλευκα στενά. Σε ένα από αυτά είδε μπροστά της ένα ψεύτικο γαϊδουράκι και ανέβηκε κάνοντας πλάκα πάνω για να ποζάρει.

Τι ήταν να το κάνει; Πολλοί δεν κατάλαβαν πως δεν πρόκειται για αληθινό ζώο αλλά για ρέπλικα τουριστική και το τι κράξιμο έπεσε δεν λέγεται. «Κρίμα το γαϊδουράκι» «Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται τα ζωάκια», «Κρίμα το γαϊδουράκι, δεν χρειάζεται τέτοια φωτογραφία. Σε είχα και για ζωόφιλη» ήταν μερικά από αυτά.

Γιατί στη βιασύνη του να υποστηρίξουμε το political correct δεν καθόμαστε καν να σκεφτούμε τι βλέπουμε πολλές φορές. Και κάποιοι άνθρωποι είναι εύκολος στόχος την ίδια ώρα που άλλοι πιο προβεβλημένοι influencers με εκατομμύρια followers κάνουν τη μία βλακεία μετά την άλλη και μένουν στο απυρόβλητο.

Ευτυχώς η Μαρία, εδώ και καιρό έχει βρει τη δική της εσωτερική ισορροπία και δεν μασάει.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.08.2024 - 01:38