Ιωάννα Τούνη- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μαγική μέρα στους καταρράκτες του Ταξιάρχη με τον Πάρη

Ιωάννα Τούνη- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μαγική μέρα στους καταρράκτες του Ταξιάρχη με τον Πάρη
Μετά το camping μια παραμυθένια εκδρομή

Τον δρόμο της επιστροφής από την παραλία Γιαννισκάρι στη δυτική Αχαΐα, όπου έκαναν camping το Σαββατοκύριακο, πήραν χθες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη με τον γιο τους Πάρη πάντα μαζί τους.

Και στη διαδρομή προς την Αθήνα επισκέφθηκαν ένα πραγματικά μοναδικό μέρος στην ορεινή Αχαΐα, έναν κρυμμένο θησαυρό ομορφιάς που πραγματικά κόβει την ανάσα.

Το ζευγάρι με τον πιτσιρίκο του βρέθηκαν στους καταρράκτες του Αγίου Ταξιάρχη λίγο έξω από το χωριό Άνω Βλασία. Ένα αληθινό θαύμα της φύσης από τα νερά του ποταμού Σελινούντα στο τέλος ενός φαραγγιού, όπου το ποτάμι μοιάζει να μπαίνει σε μια σπηλιά δημιουργώντας αυτό το μοναδικό τοπίο που δεν αντικρίζει κανείς εύκολα.

Τα νερά φυσικά παγωμένα και αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν περίμενε η Ιωάννα Τούνη κάνοντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να γελάσει πολύ με τις αντιδράσεις της. Παγώσαν στα κρύα νερά τα φρούτα που είχαν μαζί τους και πέρασαν εκεί το μεγαλύτερο μέρος της μέρας απολαμβάνοντας το καρπούζι και το πεπόνι τους και τις μαγευτικές εικόνες γύρω τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.07.2024 - 10:06