Τόνια Σωτηροπούλου-Βάσια Κωσταρά: Παραδίδουν μαθήματα χορού στην Αντίπαρο

23.07.2024
Τόνια Σωτηροπούλου-Βάσια Κωσταρά: Παραδίδουν μαθήματα χορού στην Αντίπαρο
Καλοκαίρι θα πει ξεγνοιασιά

Και χαλάρωση και funny διάθεση και τρολάρισμα και ξενύχτι και ατέλειωτος χορός ως το πρωί. Γιατί το καλοκαίρι όλα είναι αλλιώς. Και φυσικά ακόμα και η διάθεσή μας αλλάζει. Γίνεται πιο ανάλαφρη.

Όχι βέβαια πως αυτή η συγκεκριμένη παρέα έχει θέμα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Σας το έχουμε ξαναπεί, η Τόνια Σωτηροπούλου ειδικά είναι η ψυχή της παρέας, έχει τρελό χιούμορ και πραγματικά είναι η τύπισσα που θέλεις να έχεις για φίλη. Γιατί σίγουρα μαζί της θα περάσεις καλά και θα σε ακολουθήσει σε ότι τρέλα βάλει το μυαλό σου.

Εδώ βέβαια δεν μιλάμε για τρέλα αλλά για έναν χορό τρέλα! Και μάλιστα με χορογραφία και συγχρονισμό. Η Τόνια Σωτηροπούλου και η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά κάνουν διακοπές στην Αντίπαρο και βγήκαν για ποτάκι σε τοπικό μπαρ. Φυσικά μαζί τους και η υπόλοιπη παρέα τους αλλά και ο σύζυγος της Τόνιας, Κωστής Μαραβέγιας (αν δεν ταιριάζανε...) Και τα κορίτσια ήρθαν στο κέφι και το κούνησαν.

Κι όχι όπως κι όπως. Με αέρινα φορέματα -προφανώς της ίδιας της σχεδιάστριας- και λουλούδια στα μαλλιά πραγματικά παρέδωσαν μαθήματα χορού σε ένα Dancing with the Stars Αντίπαρος Edition.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.07.2024 - 23:29