Βίκυ Κάβουρα: 46 μέρες μετά τη γέννα με μαγιό!

16.07.2024
Βίκυ Κάβουρα: 46 μέρες μετά τη γέννα με μαγιό!
Καλύτερη κι από πριν η μαμά Βίκυ Κάβουρα

Το ξέραμε οτι πρόσεχε τη διατροφή της σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της -εντάξει τους πρώτους μήνες αναγκαστικά λόγω υπερέμμεσης- και γυμναζόταν συστηματικά ακόμα και στον τελευτα'ιο μήνα πριν γεννήσει το κοριτσάκι της, αλλά ακόμα κι έτσι αυτό που βλέπουμε είναι εντυπωσιακό.

Η Βίκυ Κάβουρα μόλις 46 μέρες μετά τη γέννα έβαλε μαγιό και παρεό και είναι, όπως πάντα, μια κούκλα. Η ηθοποιός και ο πατέρας του παιδιού της Γιώργος Τζαβέλλας, λόγω του μωρού δεν θα φύγουν καθόλου για διακοπές μακριά από την Αθήνα. Και ακολούθησαν τα βήματα της Μαράις Ηλιάκη που για άλλους λόγους επέλεξε έναν πολύω κοντινό προορισμό. Τον ίδιον που επέλεξαν η Βίκυ και ο Γιώργος για να είναι σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Το Σούνιο. Εκεί βρίσκονται οικογενειακώς προκειμένου και να ξεφύγουν λίγο από τη ζέστη, αλλά και να μην απομακρυνθούν πολύ. Και σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον η Βίκυ έκανε και την πρώτη εμφάνιση για φέτος με μαγιό. Ένα πολύ όμορφο σομόν μαγιό με ένα ασπρόμαυρο παρεό με γεωμετρικά σχέδια. Καλύτερη κι από πριν θα πούμε εμείς και θα μείνουμε σε αυτό.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2024 - 12:31