Καινούργιου-Κουτσουμπής: Οι φωτό που πρόδωσαν πως είναι μαζί στην Πάρο

13.07.2024
Καινούργιου-Κουτσουμπής: Οι φωτό που πρόδωσαν πως είναι μαζί στην Πάρο
Μπορεί να μη υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αλλά υπάρχουν ντοκουμέντα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου και ο φημολογούμενος νέος έρωτας στη ζωή της Παναγιώτης Κουτσουμπής έκαναν μια μίνι απόδραση στην Αίγινα. Και ήταν η εκπομπή Summer's Cool που έβγαλε αποκλειστικό βίντεο από το πλοίο. Οι δυο τους γνωρίζονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια αλλά τώρα, τα συναισθήματα αυτά εξελίχθηκαν σε κάτι πολύ όμορφο. Και πολύ φρέσκο που όπως δείχνουν τα πράγματα και οι δύο θέλουν να προστατέψουν.

Κρύβεται όμως ο έρωτας; Δεν νομίζουμε. Με την επιστροφή τους στην Αθήνα, ξανάφτιαξαν βαλίτσες και έφυγαν και πάλι αυτή τη φορά για την Πάρο, όπου ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δραστηριοποιείται επιχειρηματικά αφού εκεί βρίσκεται ένα από τα μαγαζιά στο οποίο είναι μέτοχος.

Φυσικά και δημοσίευσαν και οι δύο stories από το μαγαζί του. Αυτό εξάλλου δεν αποδεικνύει και τίποτα. Και φίλοι να είναι τι πιο φυσιολογικό από το να βγουν για φαγητό μαζί, είτε μόνοι τους είτε με παρέα. Αυτό που προδίδει πως κάτι παραπάνω υπάρχει εδώ είναι η κοινή θέα της κατοικίας τους στο νησί.

KATERINA_KAINOURGIOU_PANAGIWTIS_KOYTSOYMPIS_PAROS_MAZI_3_8a3b6.jpg

Η ίδια πισίνα, η ίδια τοποθεσία το ίδιο μέρος διαμονής κι ας μην το λένε δημόσια. Τι κάνει νιάου νιάου. Σε αυτό προσθέστε και μια ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου με διάφορα εσταντανέ από τις διακοπές της -φυσικά όχι τον Πάνο- με το εξής κείμενο:

«Μέρες αλλιώτικες …όμορφες μέρες…

Σε κάθε ερέθισμα θα τις συναντάς…σε εκείνο το υπέροχο αεράκι ,σ αυτόν τον καταγάλανο ουρανό που σε γαληνεύει και στον ήλιο που θα σε μαγεύει γλυκά λίγο πριν δύσει …
Πόση γαλήνη κι ομορφιά έχει αυτό το καλοκαίρι» Το πιάσατε το υποννοούμενο; Αυτό το καλοκαίρι!

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2024 - 12:51