Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή της γέννησης της κόρης τους, το δωμάτιο υπερπαραγωγή και οι νονοί

Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή της γέννησης της κόρης τους, το δωμάτιο υπερπαραγωγή και οι νονοί
Ζούνε την απόλυτη ευτυχία

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα που ζουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση που από την Κυριακή το πρωί κρατάνε στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Το μωρό τους που γεννήθηκε με καισαρική και τους κρατάει ήδη γερά τυλιγμένους γύρω από τα μικρά της δαχτυλάκια.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πραγματικά έχει δώσει τα πάντα για τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του και την κόρη του. Το δωμάτιο της κλινικής όπου βρίσκονται μαμά και κόρη φυσικά είναι σουίτα και έχει μετατραπεί σε ένα πριγκιπικό κάστρο με τη βοήθεια της εταιρείας που έχιε αναλάβει όλες τις σημαντικές στιγμές του ζευγαριού.

Ο πανευτυχής μπαμπάς μάλιστα δημοσίευσε και βίντεο απ' όλη τη διαδικασία της γέννας, τις πρώτες τους στιγμές με το μωρό, την ολοφάνερη τεράστια συγκίνηση και τη χαρά που δε φεεύγει από τα μάτια τους.

Συγγενείς και φίλοι δεν σταματάνε να περνάνε για ευχές στο τρισευτυχισμένο ζευγάρι και την κούκλα τους που θα πάρει το όνομα Ιωάννα Μελωδία, ενώ από τους πρώτους που βρέθηκαν σοτ μαιευτήριο της Λεμεσού όπου γέννησε η Ιλάειρα οι μέλλοντες νονοί της μικρής. Ο πρώην δημοσιογράφος και νυν Βουλευτής στην Κύπρο από το 2011 με τον ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος και η σύζυγός του Αργυρώ Ροτσίδου.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.07.2024 - 23:34